reklama

Listopad 2010

Kasia ja ciebie doskonale rozumiem od jakis kilku tygodni mam straszne problemy zeby sie skupic w pracy i wiecej czasu spedzam na BB niz na pracy :) I do tego dni mi sie koszmarnie dluza, teraz mam dodatkowe zajecie bo szukam nowego mieszkania, ale juz tez mam pomalu dosyc.

reklama
A wiecie co ja jestem taka zakrecona ze ostatnio mylam wlosy i wyszlam spod prysznica zapominajac splukac szampon :) Mam nadzieje ze to przelotne roztargnienie :)

hej czwartkowo już

a ja nie dyskutuję z wrednymi babsztylami, ostatnio podeszłam bez kolejki w sklepie, to też się takie dwie kobity rzuciły na pożarcie...powiedziałam tylko,przepraszam,ale jestem uprzywilejowana....i tyle, ani nie zamierzałam się nikomu tłumaczyć, ani mówić,że jestem w ciąży...a tym bardziej wdawać w jakieś dyskusje....

uciekam...kochaniutkie....
bo zaraz będę miał nalot rodziców,
mama zlitowała się na moim brudnymi oknami:zawstydzona/y:....a tata....nad niezabejcowanymi skrzyniami na tarasie....:sorry2:

miłego dzionka:-)

No tak - jak ktoś tutaj napisał im większy brzuch tym rozum mniejszy :-)

najgorsze jest to, że ja wiem, że coś takiego w pracy jest normalne, zdarza się i już ale mam straszne ale to straszne wyrzuty sumienia, że taka nieefektywna jestem ...
teraz mam zrobić jakieś skomplikowane dość uzgodnienia (odkładałam to przez tydzien i juz dłużej nie mogę) i jestem załamana bo nie wiem co z czym itp :-) siedzę i klnę na koleżankę, która to robiła rok temu, że nie zapisała swoich danych i nie mogę zmałpować tylko muszę swama myśleć, a z tym kiepsko :-)

a praca przez moją aktywność na BB też cierpi :-)

najgorsze jest to, że po pracy powinnam się uczyć do dwóch egzaminów, które mam w czercu, ale bez szans - przychodzę i nie jestem w stanie książki otworzyć :-)

Mysza - no chyba żartujesz...??!! Nie moge uwierzyć, że była zalogowana i do nas nie zajzała :/ Tym bardziej, ze co chwile ktoś o niej wspomina i nie mogłaby tego przeoczyć... A może jej głupio się teraz odezwac jak już wcześniej tego nie zrobiła... A moze jest zupełnie inny powód... Zobaczymy.

Kasiazar - ja też zastanawiałam się nad witaminami faminatal i jednak zdecydowałam się na falvit mama bo są o połowe tańsze. Pytałam mojej ginki o to i ona mi powiedziała ze róznica w tych witaminach polega tylko na wielkości tabletki bo skład mają praktycznie taki sam. Ja po nich czuję się bardzo dobrze ani razu odkąd je biorę nie było mi źle :)

A tak poza tym to u mnie też pogoda beznadziejna :/ Wszędzie mokro, ciężkie chmury i non stop pada :/ Ale dziś mój mężulek wraca wcześniej z pracy to z pewnością humorek mi poprawi... :)

Aha... Powiedzcie mi dziewczynki czy w 17tyg ginka będzie już widziała płeć dzieciątka...? Dodam, ze ona ma tylko zwykłe usg

Ostatnia edycja:
Mysza - jejciu naprawde?! :D Już się nie mogę doczekać :) Nasz Robaczek tak szalał na ostatnim usg, że jeśli to powtórzy to może uda sie co nieco zobaczyć :))) Oglądałam wczoraj super filmik na youtubie jak obietka w 9 mies. ciąży puściła techniawkę z laptopa, położyła na kolanach, odsłoniła brzuszek i zaczeła go filmować :D Mały urządził sobie niezłą imprezkę hehe Tak narywało tym brzuszkiem ze HEJ!!!! Też sobie zrobię taką pamiątkę :) Jak znajde ten filmik to wkleję link :)

reklama
a co zamierzacie zrobić z maluszkami po macierzyńskim? babcia? niania?
Na razie do porodu zamierzam siedzieć na zwolnieniu, potem 20 tygodni macierzyńskiego, następnie 2 tyg. dodatkowe, potem wykorzystam 26 dni urlopu za ten rok, a dalej nie wiem. Chciałabym pójść na wychowawczy bo nie wyobrażm sobie zostawić takiego malucha.
Pracę mam fajną ale atmosfera była ostatnio fatalna. Jeżeli się poprawi, to chciałabym wrócić, jeżeli nie, to na wychowawczym będę czegoś szukać.

Jestem tak zmęczona, że ledwo funkcjonuję. Wstaję ok. 8, przez godzinę jest w miarę ok, potem muszę sie godzinkę przespać i do końca dnia jestem nieprzytomna.
Wczoraj wieczorkiem spotkaliśmy się ze znajomymi i całe spotkanie przeziewałam :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry