anbar - to Ty ważysz się w butach...?? Ja mam w domu wagę zepsutą wiec się nie ważę a nie czuję potrzeby kupowania nowej

Ale jak jestem przed wizytą to pani z recepcji mierzy ciśnienie i wazy ale bez butów oczywiscie

Jak mam wizytę to staram się ubierać jak najlżejsze rzeczy
lasotka - gratuluję czucia ruchów dziecka!!!

Tak uczucie niesamowite

Ja czuję moją dzidzie codziennie nawet co kilka minut

Najlepiej czuję jak połozę się na plecach, ale też nieźle fika jak siedze (np przy BB)

Albo stoję w kolejce itp

Ostatnio jak z mężem leżeliśmy wieczorem przyłożył rękę i śmieje się że tak szaleje ten maluszek a ja mu ze tutaj na BB dziewczyny mi nie dowierzają i myślą ze to burczą jelita... Ale to nasze dziecko i wiem to na milion %
kornelka88 - witamy witamy!

I zapraszamy do częstego udziału w dyskusjach
Meryan - dobrze ze to Ty spakowałaś synka

Bo niewiadomo w jakim stanie by wrócił z tej wyprawy

A jakiego urzyważ balsamu antycelulit...?
mglaczek - też mi się wydaje (jeśli chodzi o igraszki) ze wazniejsze niż własna przyjemnosć jest zdrowie i życie dziecka... Ja też mam to szczęście, ze nie mamy przeciwskazań ale doskonale rozumie jak muszą czuć się te pary, które kochać się nie mogą... Z jednej strony strach o dziecko a z drugiej wyrzuty sumienia, ze zaniedbuje się partnera, związek, intymność... Ja trzymam kciuki, żebyście były dzielne :*
ania_ch0 - ja używam przeciw rozstępom kremu ziajka mama (chyba tak to leci) mnie baaaardzo odpowiada bo bardziej lubię balsamy od oliwek (nie lubie być tłusta)

ten mój balsam bardzo szybko i dobrze się wchłania, ładnie pachnie i wogóle jest fajny

Jak narazie zadne rozstępny się nie pojawiły więc stosuję go dalej

A co do dolnej części garderoby to już w większosc się nie mieszczę bo miednica i biodra mocno poszły w boczki

W niektóre wchodzę ale najlepiej czuję się w legginsach
kasiazar - mam nadzieję ze ból głowy już minął... Domyślam się jakie to musi być frustrujące :/ Mnie czasem tylko pobolewa głowa ale to na jakieś kosmiczne zmiany pogodowe i raczej nic nie biore, czekam aż samo przejdzie... Kurcze a moze są jakieś sprawdzone domowe sposoby na silne bóle głowy, migreny?
Elzu - ja też od czasu do czasu ćwiczę mięsnie Kegla ale to najczęściej jak patrzę na tv bo nie muszę się tak skupiać na tym co leci a te ściskanie kosztuje mnie sporo energii i koncentracji

Takze przy czytaniu odpada

Co do sutków to zauważyłam ze są bardzo wrażliwe na jakieś otarcia czy jak smaruję się kremem to muszę uważac żeby nie zachaczyć bo wtedy bolą... Aż się boje co będzie przy karmieniu. I zrobiły się już większe i ciemniejsze
Musiałam nadrobić Wasze posty bo jakiś czas mnie nie było

Ale dałam radę i wtrąciłam co nieco od siebie

U mnie pogoda beznadziejna... Wieje, zimno i mokro :/ Puki co zostaję w domku

Idę zrobic śniadanko i lecę poczytć co tam w innych tematach słychać