reklama

Listopad 2010

Kurcze a do tego te upławy, czasem zastanawiam się czy nie posikuję :sorry2: Też tak macie?

Ja tak mam. Czasami mam mokra bielizne, ale tak dziwnie, bo jak przyloze papier to slad sie nie odciska ale na dotyk reki jest wilgotna. No i bez zadnego zapachu, czyli jednak nie sikanie.
Ale na USG nie widac bylo nic co by wskazywalo na przeciekanie wod, wiec to musi byc z uplawow.

reklama
Witam niedzielnie:)

cudnie u nas, słonko świeci, M. wybył nad jezioro...a my sami;/

mam pytanie dot. farbowania włosów w ciąży....?farbujecie?...bo z Mikiem farbowałam dopiero przed porodem.....pytałam ostatnio mojego gina,powiedział,że jak bardzo muszę, to się zgadza...tylko,żeby farba zbytnio nie dotykała skóry....
w sumie narazie nie planuję, bo i tak chodzić nie mogę....ale jak tylko wstanę( o ile to kiedyś nastapi)to chcialabym jakis porządek zrobić na głowie

ja farbowałam, i jeszcze 2-3 razy zamierzam, mój ginekolog powiedział, że mam być ładna :) i mogę farbować i chodzić do kosmetyczki :) oczywiście farba bez amoniaku, ale przed ciążą też takiej używałam, farbowałam całe włosy, więc farba dotykała skóry

kasiazar napisz do Mysza84 na PW i na pewno wysle Ci zaproszenie, ona zalozyla grupe wiec tylko ona moze zaprosic.

Trusia77, ja mam uplawy wlasciwie caly czas od poczatku..

Meryan, ja nie fabrowalam, ale jak czytalam o tym, to odradza sie farbowanie w 1 trymestrze, a pozniej niby mozna, ale zeby farba nie miala amoniaku. Na szczescie mam ciemny kolor naturalny i farbowany wiec nie widac odrostow, ale mysle ze jak bede robila brzuszkowa sesje za pare miesiecy, to sobie kolor odnowie zeby bylo ladnie :)

U nas ostatnie kilka dni bylo ladne, a teraz juz powrocil deszcz.. zagladalam na pogode i caly tydzien bedzie brzydki :/ to by bylo na tyle z angielskiego lata jak zawsze.. na szczescie niedlugo jade do PL :)

Witam się niedzielnie...

Meryan ja farbuję normalnie. Podobno takie farby w niczym nie szkodzą a jest to tylko wymysł.

anbar przeszły plamienia ?

Goosiek dzięki za polecenie tego syropu...piję tą herbatkę którą mi Meryan poleciła z Hippa na łagodne trawienie i wydaje mi się że ona super działa.

My już po śniadanku...chwila odpoczynku i jedziemy nad wodę :-D trochę lico opalić

Miłego dnia Wam życzę!

I DZISIAJ U MNIE W KOŃCU POJAWIŁ SIĘ "5 KWADRACIK" (5miesiąc) :-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :-) wpadłam tylko na chwilkę poczytać co u was i uciekam na podwórko. U mnie od wczoraj rewelacyjna pogoda, słonecznie i cieplutko aż chce się żyć :) stąd też moje dobre samopoczucie. Wczoraj troszkę posiedziałam na słoneczku i już mi buzię, dekolt, ręce i nogi troszkę opaliło :tak:Po południu chyba gdzieś wyruszymy bo mój M. podobno fajnie zaplanował nam niedzielę. Ja dalej czekam aż mój brzuszek urośnie co się nim będę mogła pochwalić i już się nie mogę doczekać aż poczuję kopniaczki no ale jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość. Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli :-)

anbar przeszły plamienia ?

Dzieki, Mysza, ze pytasz. Niestety odpowiedz na pytanie jest "nie wiem".
W nocy zapakowalam ostatnia globulke. Wstawalam w nocy na siusiu i poza duza iloscia rozpuszczonej globulki nie bylo sladu krwi. Dopiero rano na papierze znalazla sie jedna kropla ale taka troche ciemniejsza, jakby juz straszej krwi i od tamtej pory cisza.
Nic mnie nie boli, brzuch normalnie miekki, mlody buszuje, wiec tylko leze i odpoczywam. Jak do wieczora pojawi sie raz jeszcze, jutro pojde do mojego lekarza, nie bede czekala do srody. Zastanawia mnie, bo kolor jest taki jak z peknietego naczynka krwionosnego, wiec moze faktycznie to z nadzerki. Dodatkowo pojawia sie tylko przy wizycie w WC, nie ma zadnych sladow na bieliznie.

Meryan ja farbuje włosy. Byłam u fryzjera w 9tyg i 15 tyg. Zawsze robię pasemka więc kontakt ze skórą jest niewielki. Teraz idę do fryzjera 22.06 i chciałam sobie zrobić jeden kolor na całość :) Mam ciemne włosy i od zawsze mam rozjaśniane na blond i nie wyobrażam sobie żeby chodzić z takim "pasem startowym" na głowie :P W końcu z ciąży nasze samopoczucie też ma znaczenei i musimy ładnie wyglądać żeby dobrze się czuć :D

anbar jejkut o mam nadzieje że to z nadżerki...bo przecież jakby z czegoś innego to by krwawiło inaczej.
A coś na nadżerkę można brać w ciąży ? Bo wypalać na pewno nie wolno.

My wróciliśmy...posiedziałam nad wodą, ale w cieniu bo w słońcu było nie do wytrzymania.
Teraz szykujemy obiad, a właściwie już kolację.

Widzę że pogoda wszędzie dopisuje bo cisza na forum straszna :-)

reklama
co do farbowania...ja mam ciemne,ale siwych na grzywce trochę przybylo...no cóż starość nie radość;)
jak tylko stanę na nogi....idę farbować...może nawet bym jakieś refleksy cienkie przyrzuciła, coby tych siwych tak nie było widać;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry