Heja :* Uff przebrnelam przez posty

Przepraszam ze tak dlugi wywiad
Elzu- ja tez ostatnio robie bardzo często siku,nawet na początu tak nie mialam.A co do sesji to ja juz dawnomyslalam nad tym i zapewne wybiore się z moim ukochanym i sobie taka sesje zrobimy
kornelka nie wiem czy ktos juz to pisal bo pisze posty w notatniuku zreszta tak jak to robi Elzu,zeby o nikim nie zapomniec

Na gorze po prawej lewej stronie masz opcje ustawienia klikasz na to i potem po prawej stronie jest kolumna z opcjami i tam jest taka opcja "Edytuj sygnature" klikasz i pojawiaja Ci sieokienka i wklejasz tam link ze strony na ktorej robilaś suwaczek (link ze skonczyonym juz suwakiem)

i potem zapisz sygnature i jest cacy
Anbar wiesz co ja jak bylam na pierwszej wizycie czyliw piatymtyg to moja gin powiedziala zemam nadzerke mala ale ukrwiona mocno, i powiedziala mi ze jak dzidzia juz zacznie szybciej rosnac to bardzo mozliwe ze beda plamienia. A u Ciebie chyba tez wykryto nadżerke. Ja cale szczescie nie krwawie, bo bym oszalala chyba i jak zobaczylakropeczke krwi to juz leciala do lekarza

Alemoze u Ciebie naprawde ta przyczyna jest nadzerka jak zaden lekarz nie wie to jest. Ale cle szczescie ze dziecku nie zagraza
Meryan,ja farbowalamale na poczatku, terz dalam sobie spokoj

Stwierdzialam ze niechmoje wloski odpoczna te miesiace

Zresztai tak mi wypadaja ;/ Ale najlepiej to isc do fryzjera i na wstepie powiedziec ze jest sie w ciazy,niektore zaklady maja "specjalne" farby podobno, ile w tym prawdy to nie wiem..
U mnie pogoda cudowna

Piękne slońce, gorąco, a ja cały weekend w domu z sterta pudel i workow. No coż bede nadramiać w następny weekend bo teżma byc piękny

Zreszta to moze i dobrze, bo słonce jednak bardzo zle na mnie dziala. Wyszlam rano tylko po zakupy na pobliski bazarek i troche mi sie tam zeszlo, i tak mi bylo slabo,w glowie mialam kolatania takie ze tragedia.Wiecu mnie slonce zdecydowanie narazie odpada

a Chcialam sie troche opalic. No coz bede "córką młynarza"
Trusia ja na toksoplazmoze mialam refundowane. Ginka dala mi skierowanie i tyle. To nie wiem czemu twoj gin twierdzi ze ze hmm.
Ale dobrze ze taka piękna pogoda i was tutaj duzo nie bylo

Zaraz tylko szybko na innych watkach spoczne i spac

Dobranoc:* Milych senkow

I pięknego jutrzejszego dnia