Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie właśnie tą listę z uwagami przekleiłam do maila i wysłałam na prywatną pocztę bo potem jej nie znajdę :-)
super Izula82 że odszukałaś :-)
Ja szybko, od 5 tygodnia byłam na zwolnieniu ale to dlatego, że wylądowałam w szpitalu.Hej dziewczynki... powiedzcie mi w ktorym tygodniu poszlyscie na zwolnienie w pracy ?
Ja szybko, od 5 tygodnia byłam na zwolnieniu ale to dlatego, że wylądowałam w szpitalu.
Nadal jestem na zwolnieniu i nie zamierzam wracać do pracy do porodu, ponieważ jest nieciekawa atmosfera, więc szkoda moich nerwów.
helo.
ja w pierszej ciązy poszłam w 32 tyg, ale teraz to będzie duuużo wcześniej. planuję iść w lipcu na 2 tyg. na urlop i już z niego nie wrócić. :-)