reklama
A ja dzis bylam zalatwiac wszystkie sprawy zwiazane ze slubempodekscytowana jestem jak nie wiem
![]()
A kiedy bierzesz ślub? Ja dziś też rezerwowałam salę na przyjęcie weselne (dokładnie to zrobił to M.) :-)
Już wiem kiedy... zobaczyłam na Twoim suwaczku.
Ostatnia edycja:
A kiedy bierzesz ślub? Ja dziś też rezerwowałam salę na przyjęcie weselne (dokładnie to zrobił to M.) :-)
28 sierpnia
Dziś ustaliliśmy, ze 26 czerwca. Zamówiliśmy telefonicznie salę, menu dogadamy jak będziemy w rodzinnym mieście. Chcemy wziąć ślub cywilny. Do urzędu pójdziemy za 1,5 tyg. Mam nadzieję, ze będą wolne miejsca w tym terminie. Ślub planowany na szybko..... heheh.... jakoś przez 10 lat bycia razem nie przyszło nam to do głowy i dopiero teraz ten ślub weźmiemy.
Ostatnia edycja:
Dziś ustaliliśmy, ze 28 czerwca. Zamówiliśmy telefonicznie salę, menu dogadamy jak będziemy w rodzinnym mieście. Chcemy wziąć ślub cywilny. Do urzędu pójdziemy za 1,5 tyg. Mam nadzieję, ze będą wolne miejsca w tym terminie. Ślub planowany na szybko..... heheh.... jakoś przez 10 lat bycia razem nie przeszło nam to do głowy i dopiero teraz ten ślub weźmiemy.
U nas tez na szybko
Wiem, wiem.... mam nadzieję że będzie ok. Mieszkamy teraz w Gdyni, a pochodzimy z centrum PL i ślub bierzemy w rodzinnym mieście. Będziemy tam dopiero za ok 1,5 tyg... ale już poprosiłam mamę, żeby w tygodniu poszła się dowiedzieć co i jak. To nasze miasto jest małe (16 tyś mieszkańców) i myślę, że będziemy jedyni albo jednymi z niewielu. Większość bierze śluby konkordatowe. :-)
Spadam już do łóżeczka... spokojnej nocy!
Spadam już do łóżeczka... spokojnej nocy!
Ostatnia edycja:
reklama