reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Hej dziewczyny ja tez juz coraz gorzej jesli chodzi o spodnie :-p w pierwszej ciazy dlugo brzuszka nie bylo dopiero ok 5 mies. zaczal sie pokazywac. Rano to jest jeszcze malutki ale wieczorem to balon sie robi ;-)

reklama
Dziewczynki ja juz spadam ide sobie poogladac sex & the city :) Spokojnego wieczoru i milej nocki :)

A ja dzis bylam zalatwiac wszystkie sprawy zwiazane ze slubem :) podekscytowana jestem jak nie wiem :)

A kiedy bierzesz ślub? Ja dziś też rezerwowałam salę na przyjęcie weselne (dokładnie to zrobił to M.) :-)

Już wiem kiedy... zobaczyłam na Twoim suwaczku.

Ostatnia edycja:
Dziś ustaliliśmy, ze 26 czerwca. Zamówiliśmy telefonicznie salę, menu dogadamy jak będziemy w rodzinnym mieście. Chcemy wziąć ślub cywilny. Do urzędu pójdziemy za 1,5 tyg. Mam nadzieję, ze będą wolne miejsca w tym terminie. Ślub planowany na szybko..... heheh.... jakoś przez 10 lat bycia razem nie przyszło nam to do głowy i dopiero teraz ten ślub weźmiemy.

Ostatnia edycja:
Dziś ustaliliśmy, ze 28 czerwca. Zamówiliśmy telefonicznie salę, menu dogadamy jak będziemy w rodzinnym mieście. Chcemy wziąć ślub cywilny. Do urzędu pójdziemy za 1,5 tyg. Mam nadzieję, ze będą wolne miejsca w tym terminie. Ślub planowany na szybko..... heheh.... jakoś przez 10 lat bycia razem nie przeszło nam to do głowy i dopiero teraz ten ślub weźmiemy.

U nas tez na szybko :) ale my koscielny konkordatowy chcemy, tak zwany 2 w 1 :) No powiem ci ze z data to powinnisie sie spieszyc do urzedu skoro tak predko chcecie, bo to juz poltora miesiaca tylko... hmmm zeby bylo miejsce bo wiesz...zeby niespodzianki nie bylo ze okazuje sie ze juz wszystko zarezerwowane, bo by kiszka byla :/

Wiem, wiem.... mam nadzieję że będzie ok. Mieszkamy teraz w Gdyni, a pochodzimy z centrum PL i ślub bierzemy w rodzinnym mieście. Będziemy tam dopiero za ok 1,5 tyg... ale już poprosiłam mamę, żeby w tygodniu poszła się dowiedzieć co i jak. To nasze miasto jest małe (16 tyś mieszkańców) i myślę, że będziemy jedyni albo jednymi z niewielu. Większość bierze śluby konkordatowe. :-)

Spadam już do łóżeczka... spokojnej nocy!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry