reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Hejka, zajrzałam wczesniej, zaczełam czytać i jakos mi sie odechciało a teraz tyle stron do nadrobienia:p

Elzu co do wypadku, to nie był moj pierwszy wypadek samochodowy ale po tym boje sie jezdzic autkiem.Wypadek byl dosyc poważny, dziewczyna ktora z nami jechala byla z 7 miesiacu ciazy i poronila:( Auto skasowane totalnie, jak inni ludzie zobaczyli je to mysleli ze nikt nie przezyl. I teraz źle u mnie z jezdzeniem autem.

Kurcze dziewczyny wspolczuje ze macie tak daleko do tych szpitali, ja mam 10 minut piechotka do jednego. A jakies pol godzinki do drugiego. I chce rodzic w tym drugim, ale sie okaze wlasciwie w listopadzie:)

lenna ja tez nie chodze na SR ale to wlasciwie dlatego ze nie chcialam sama a moj P to pracuje od rana do nocy i w soboty tez :( Mial zmienic grafik ale ma za duzo roboty i nie da rady. Ale az tak bardzo mi nie zalezalo na tych zajeciach:)

A ja wczoraj wieczorem mialam goraczke lekka, kurde a juz myslalam ze przeziebienie poszlo ;/

Ja tez mam zmiennie nastroje, ale P nad tym czuwa i jak widzi ze mi sie juz humor psuje to od razu mnie rozsmiesza i zapewnia ze jestem sliczna i wogole.

Co do kolki to mnie tez czasami lapie cholerstwo i nie chce "puscic" tak szybko no.

Ixi- no to supeer że już lepiej, na takie wieście czekalam normalnie:) Dasz rade kochana.
Ooo kurcze 3 mieszkancow. Szczerze to nie wiem jak bym zareagowala na bliźniaki a co dopiero na 3. Matko boska.

MałaAnka można obejrzec sale, nie chodzac na Sr:)

Hehe ja sobie dwójki nie wyobrażałam a teraz nie wyobrażam sobie jak by było z jednym :)

Każde usg to podwójna radość. Widzisz jedno a za moment inaczej pokazuje się drugie :)
Jedno ssie kciuk, drugie do nas macha. Niesamowite przeżycie
I ostatnio się śmiałam że poród to jak jakaś reklama bo taki bonus. Dostajesz jednego dzieciaczka cieszysz się nim a za chwilę promocja i dają Ci drugie :)
Ehhh już się nie mogę doczekać!!!

Witam dziewczynki!
My jesteśmy po wczorajszej wizycie :) Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku. Mały jest zdrowy jak rybka no i jego waga też się już unormowała. Wszystkie badania wyszły dobrze tylko mocz średni i biorę urosept 3 razy dziennie po 2 tabl. Cieszę się bardzo, że nasz synuś zdrowy jest :) Na chwilę obecną przytyłam 8,5 kg. Myślałam, ze będzie więcej ;) Następnym razem wkleję zdjęcie męskości mojego syneczka :D Pięknie wszystko widać ;)
Ściskam Was Kochane :*:*:*

Każde usg to podwójna radość. Widzisz jedno a za moment inaczej pokazuje się drugie :)
Jedno ssie kciuk, drugie do nas macha. Niesamowite przeżycie
I ostatnio się śmiałam że poród to jak jakaś reklama bo taki bonus. Dostajesz jednego dzieciaczka cieszysz się nim a za chwilę promocja i dają Ci drugie :)
Lenna pięknie to ujęłaś....:)))))

Ixi baaardzo się cieszę,,,tak trzymać!!!!:)))))))))))))

Violett - bardzo chciałabym być z Wami częściej, naprawdę... Strasznie żałuję, ze nie mam w nowym mieszkaniu dostępu do internetu... Mam nadzieję, ze kiedyś się doczekam ;) A tymczasem trzymam za Was wszystkie kciuki :*:*:*

uff ale mi ulżyło po tej wiadomości od Ixi...oby tak dalej:)
kurcze 21 lat i od razu trojaczki:) hihi ciekawie:)

Paulinka super że u Ciebie wszytsko wporządeczku:) zaglądaj częsciej:)

reklama
Do góry