reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

reklama
Dziewczyny, jak tam pakowanie toreb do szpitala? :) Ja powoli zaczelam i stwierdzilam, ze sie w jedna nie zmieszcze.. wiec beda dwie, tylko teraz jak to wszystko podzielic? Moze jedna dla mnie, a druga dla malucha? Czy moze w jednej wszystko co potrzebne do porodu, a w drugiej pozostale rzeczy na pobyt w szpitalu?

Też mam dwie - mam nadzieję, że się w nich zmieszczę :-) i dokładnie tak podzieliłam - jedna dla mnie, druga dla Leosia, ale bez pampersów. Te będą jeszcze osobno :-) Zawsze miałam problem z pakowaniem... i wciąż nie mam szlafroka jeszcze...

hej,
a co to jeszcze nikt nie wstał? :-)
ja też co prawda w łóżeczku, ale z laptopem ;-)

pogoda dzisiaj równie brzydka jak wczoraj. do kitu.

życzę miłego dzionka!

hej, dwie torby? kurcze to może ja czegos nie mam, albo może jakies male torby macie :)
w każdym razie pozdrawiam was wszystkie, u nas wszystko ok tylko sie na mojego M wkurzylam bo wczoraj sie postawil i nie chcial isc na ćwiczenia na SR i powiedzial ze moge sobie robic w domu - skandal

reklama
Do góry