gola- oki jak będziesz chciała sama zdecydujesz, gdzie lepiej i ci bliżej to napisz na priv wtedy napiszę do szwagierki, że chcesz kupić

.
Pepsi- ja myśle, że można kupić od rodziny też, bo na pewno nie oszukają tym bardziej, że jeżdzą do niemiec i tam kupują i dla swoich dzieci mnie też dali jedną butelkę tylko u nas nie ma takich problemów, ja małemu jak miał kolke dałam tylko 6 kropel i po godzinie dwóch kupa była, ale spokój już, ale jak mówisz na internecie na allegro np bym nie kupiła to fakt, że podróbki nie raz są nie do rozpoznania ile razy w tv o tym mówili, wiadomo nie ma co też sądzić, że wszystko to podróby, kasiek akurat dobrze być może trafiła i są dobre skoro dziecku nic się nie dzieje po nich,ale ja bym się bała dla maleństwa kupować. Tak jak pewnego czasu były tabl odchudzające, a okazało się, że zamiast orginału były tam jakieś składniki wywołujące raka i wiele osób zachorowało.
Niunia- nie łam się kochana, ja ci powiem, że moje pazury gdybym nie podcinała ciągle po bokach to też wracają do tego samego stanu i z powrotem puchną palce, a boli jak cholera więc też chyba się poddam i pójdę usunąć, bo nie mam zamiaru ciągle w nich dłubać, a to cały paznokieć usuwają czy tylko bok z której strony się wrasta?
Mój Alanek też sztywno trzyma głowe i obraca na boki, czasem jak i twój niunia jak coś mu nie pasuje weźmie i uderzy się o moją klate lub policzek. Dlatego mu trzymam nie raz. A mamy problem z podnoszeniem główki na brzuszku i wysłali nas na interwencje do sprawdzenia do specjalistów, lekarz widzi, że wszystko ok podnosi na pół leżąco i kręci na wszystkie strony jak trzyma na rękach się go to też ok, albo ma lenia, albo za ciężka głowa, bo ma duży obwód głowy bardzo, a w 3 tyg podnosił i od kiedy urosła mu to przestał. A najlepszy jest jak widzi butle i leży na pół leżąco w moich rękach to podnosi się do niej, bo już chcę do buzi.
Czy któraś z was też ma taki problem z maleństwem, że nie podnosi???
Agalodz-mój tylko trzyma piąstki jak jest zły, albo jak pije mleko to jedną koło twarzy przykłada za ciśniętą, a drugą sobie trzyma butle i paluchami po kolei dotyka. Wiadomo na wcześniaki trzeba patrzeć inaczej zresztą nie ma co dzieci porównywać każde ma swój czas.