reklama

Listopad 2011

Dziewczyny wcięło mi posta :(
Więc w skrócie, Pola oczywiście koncertowała, nawet 4 miesięczny Leonek zaczął w pewnym momencie się solidaryzować z Polunią i śpiewali na dwa głosy. Od cioć i Leonka Pola dostała śliczne ciuszki Coccodrillo: sztruksową granatową spódniczkę, białą bluzeczkę i białe rajstopki z serduszkami :)
A jak tylko goście poszli, od razu zasnęła , potem zjadła, pogugała, pomatowala i dalej śpi ...Nie mogła tak od razu :-):-D:-D

Ssabrinaa Wasz Sami już chwyta?:) Super:-D
Pola na razie nie, tzn jak je to trzyma moją bluzkę, albo czasem pielusię, ale żeby np chwycić grzechotkę jak jej podajemy to nie, jak się jej wsadzi w łapkę to trzyma, inaczej nie:)

reklama
Hej laski !!!
Wczoraj Korni spał mało w dzień to w nocy był idealny obudził się na jedzenie o 2.30 i potem o 7.30 i spał do 9.30. Czyli wniosek prosty jak mniej śpi w dzień to więcej krzyczy ale w nocy jest lepiej.

Nimfii mąż był dziś po mleko w Rossmanie przeszłam tez już całkiem na Bebiko i płacił 12,99 za paczkę.

W biedronkach jest drogo bo mają zmieniać się - remonty - to muszą gdzieś sobie odbić. My nie robimy tam zakupów od 3 miesięcy jak poczytałam w necie jak tam oszukują. Wole iść do Lidla.

Mleko tanie jest też w POlo markietach jak macie gdzieś w pobliżu.

NIuniunia i Andrzelika Dziewczyny współczuje Wam tych paznokci choć sama nie wiem co to znaczy taki ból.:szok:

niuniunia faktycznie chyba lepiej cały paznokieć, żeby później nie było problemu, że jakoś krzywo odrasta, albo nic to nie dało i trzeba jeszcze raz usuwać tym razem cały. Ja też wierzę w cudowną moc Sab Simplex, choć nadal zdarza się problem brzuszkowy - to jednak nie jest to to samo co przed kropelkami!! :)

mój synek ostatnio sam sobie smoczka z buzi paluszkami łapie i wyciąga a nawet pieluszke jak kłade koło niego to bierze w rączki i przytula sobie do twarzy i usypia za włosy też mnie targa

Gola NIuniunia Współczuje Wam dziewczyny tych kolek u małych- ja tez myślałam, że mały ma ale to okazało się zmęczeniem teraz już go rozumiem od kiedy przeczytałam tą książkę "Język niemowląt".:-)

Choć mój wrzeszczy często jak jest nie wyspany to tak mam podobnie jak Wy z kolkami!!Tylko na moje nie wymyślili kropelek!!
Dobrze , że na kolki są!!Bo szkoda dzieciaków!!

alma26 i ja Ciebie też doskonae rozumiem, bo Pola potrafi też nieźle sobie pokrzyczeć, gdy np przetrzyma spanie i jest już b. zmęczona, a zasnąć nie może, a ja niestety przegapię TEN moment, ehh tak już jest z dziećmi :-)
Ale dzisiaj cisza na forum!

Ja troche na inny temat.
Co myślicie o spirali jako metodzie antykoncepcyjnej. Byłam ostatnio u gina i strasznie zachwalał i polecał zamiast tabletek. Teraz już sama nie wiem co robić:no:
Brać tablety czy zdecydować się na spiralę. Boję sie troche tej spirali, jakoś nie ufam tej metodzie.Proszę o radę co Wy na ten temat sądzicie?

Ja myślę,że spirala jest wygodna ale i wczesnoporonna. Nie wybiorę tej metody. 20 lat stosuję kalendarzyk i tak poznałam własne ciało,że więcej wpadek nie było, Filip jest dzieckiem długo planowanym i oczekiwanym:-)
Po pierwszym dziecku pół roku brałam tabletki anty ale czułam się plastikowo:happy2:

reklama
Hej mamuśki..
ja nadal przeziębiona:-( Mam nadzieję że Majka się nie zarazi:-( Dziś byłam z wynikami jej badan u lekarza i niestety ale Maja ma anemię:-(:-( Muszę jej podawać żelazo, dodatkowo kwas foliowy no i nadal witaminę C:-( Kuracja 4 tygodniowa i powtórka badań... Jeszcze muszę mocz jej pobrać w tym tygodniu:baffled:

Sorrki że tylko o sobie ale smutno mi dziś i jakaś zmęczona jestem...
Milego dnia mamuśki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry