Kasiek - ja bym zdecydowala sie na spirale ( i pewnie sie zdecyduje) . Tabletki latwo sie lyka ,ale brane przez duzo lat z rzedu konkretnie rozwalaja watrobe, no i to masa hormonow. Spirale zakladasz raz i moze siedziec niezauwazona nawet do 5 lat.
Nie zgodze sie z Mikado ,ze dziala poronnie ,bo to zawsze problematyczny temat - od kiedy istniej czlowiek. Dla mnie naprawde od momentu kiedy krew zaczyna krazyc.
Onanana -bidulka twoja Majunia ,ale dobrze ze to wylapalas ,troche witaminek ,zelaza i dziewczyna bedzie jak nowa.
Agalodz -Oli zaciska glownie piastki kiedy jest wkurzony. A potrafi chlopak sie wkurzac konkretnie ,kopie wtedy jak szalony( zdarza sie to oczywiscie ,jak mleko nie jest NATYCHMIAST podane po przebudzeniu.)
Katerinka - mi gin ( w Poznaniu) powiedzial ,ze po jakis trzech miesiacach po porodzie powinnam wpasc na cytologie. Nic nie mowil ,ze ma to zwiazek z karmieniem. wiadomo ,kazdy inaczej mowi.
Ja prosze gina o sprawdzenie piersi tak raz w roku. Sam nie proponowal ,ale zawsze jak poprosilam to od razu badal.
Dziewczeta karmiace cyckiem i MM. Czy bobiki chetnie jedza z piersi. moj Olinek tak sie rozleniwil ,ze pije z piersi przez kilka minut ,a potem wiercenie sie i placz. Jak jednak nacisne na p´brodawke to mleko leci. Jak przystawie go do drugiej piersi to spokoj i pije zachwycony przez kilka minut a potem kolejna scena.
Czy to mozliwe ,ze nie chce mu sie ciagnac ,bo z butelki samo prawie wpada do buzki?
Aha ,kiedy trzeba zmienic rozmiar smoczka w butelce? Nimfii ty pewnie najlepiej wiesz?