I
inna_a
Gość
ania mam za miennkie sutki i laktator nie chcę mi już ściągać sama jestem zła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To nie jest poronienie. Ciąża zaczyna się w momencie zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej w ścianie macicy. Tylko co czwatre zapłodnienie kończy się ciążą.
Kasiek - ja bym zdecydowala sie na spirale ( i pewnie sie zdecyduje) . Tabletki latwo sie lyka ,ale brane przez duzo lat z rzedu konkretnie rozwalaja watrobe, no i to masa hormonow. Spirale zakladasz raz i moze siedziec niezauwazona nawet do 5 lat.
Nie zgodze sie z Mikado ,ze dziala poronnie ,bo to zawsze problematyczny temat - od kiedy istniej czlowiek. Dla mnie naprawde od momentu kiedy krew zaczyna krazyc.
. Spirala jest bardzo wygodna i dość skuteczna ale ja bym się bardzo źle czuła wiedząc,że jestem wyrocznią i decyduję której zapłodnionej komórce dam przeżyć. Nie potępiam tych co chcą założyć, to każdej kobiety sprawa.
masakra jaka lichwiarska marża
Mogłam iść jak zwykle do Ziko, ale nieeee, była DOZ po drodze rano
a to pewnie moje jelitka które od trzech miesięcy mają nagle swobodę
Tak czy inaczej muszę kupić jakieś testy ciążowe żeby w takiej sytuacji zrobić i żeby mi nie biło na czaszkę