W
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2-3 miesiące po porodzie spada poziom estrogenów w organizmie kobiety co objawia się masowym wypadaniem włosów. Martwić się nie trzeba, wszystko przejdzie.Dziewczyny ,a co to ma byc z tymi wlosami? Bo ja znowu nie w temacie? I o jakim radio mowicie. I kto rozsyla ksiazke" jesyk niemowlat2? JA tez poprosze.

SZOKNeurolog wczoraj nam powiedziała że już można kłaść na brzuszku do spania bo zespół nagłej śmierci łóżeczkowej grozi dzieciom z obniżonym napięciem mięśniowym i tym które jeszcze nie potrafią sobie "zabezpieczyć drób oddechowych" czyli leżąc na brzuchu nie odwracają głowy na bok jak im buzia leci w dół i się podeprzeć.
czytałam ostatnio w książce że to nic złego że dzieci w wieku naszych główki nie trzymają, jak już będzie można je na dłużej kłaśc na brzuszku to nadrobią
owocnego spotkania z fizjoterapeutką !
Jakoś taki sentymentalny nastrój mam ale znow poczytałam na necie o zaginięciu tej małej Madzi i nie wyobrażam sobie bólu rodziców... mam nadzieję że z tą małą wszystko dobrze i że szybko wróci do swojej mamy...
, kiedyś koleżance powiedziałam że żaden facet nie kocha mnie tak bezwarunkowo i szczerze jak mój synek ,a teraz doszła mi jeszcze moja mała królewna
i chociaż czasami jestem zmęczona po ciężkim dniu to i tak nie zamieniłabym tego za nic w świecie