Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny jutro o 10 mam wizytę u chirurga;((( :-szok:
Boję się, że ściągnie mi paznokcie bo mam mega stan zapalny i już nie wytrzymuję nerwowo i psychicznie
niestety dalej jest tak nijak, mi się nawet nie chce z nim gadać... ech chyba pewne rzeczy zaczęły nas przerastać
my też mamy b. ciężki okres teraz na 100000% zamykamy działalność, bo wczoraj poszło 1 tys na lawetę i 500 zł w warsztacie, dziś kolejne 700 na paliwo, dość! Najgorsze, że ja mam macierzyński, potem nie mam gdzie wracać, a mój D. będzie musiał zaczynać od nowa, chce iść na studia, popieram , zobaczymy...
Tak jak Margo napisała zdrowie i życie najważniejsze, reszta nam się poukłada! Musimy dać radę!
Posprzątałam też porządnie kuchnię (mam meble na wysoki połysk i muszę je myć płynem do szyb...). Jutro ide na mikrodermabrazję i jakieś algi z moją psiapsiółą, kupiłyśmy kiedyś tam kupony na gruponie, bardzo się cieszę
Potem może pójdziemy poszukać mi jakiegoś ciucha na chrzciny... bo nie mam nic ładnego przez ten mój nadmiar kilogramów. Jutro tez idę popatrzeć za jakimś ciuszkiem dla Mai na chrzciny. mamy u ans fajny komis dziecięcy i tam mam zamiar uderzyć