Niuniunia20
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Mikado dziękuję za wiadomość.
Byłam u chirurga - czekałam godzinę z kolejce byłam wściekła jak cholera! Co się okazało moja wizyta u niego trwała minutę
umówił mnie na zabieg usuwania paznokci na 6 marca -> idiota!!!!
Co do Wiki pępka to dzwoniłam po położną ale widzę, że jakoś nie przychodzi więc chyba nas olała...;/ Wściekłam się bo teraz do poniedziałku będę czekać na lekarza, dopiero...
Mikado dziękuję za wiadomość.
Byłam u chirurga - czekałam godzinę z kolejce byłam wściekła jak cholera! Co się okazało moja wizyta u niego trwała minutę
umówił mnie na zabieg usuwania paznokci na 6 marca -> idiota!!!! Co do Wiki pępka to dzwoniłam po położną ale widzę, że jakoś nie przychodzi więc chyba nas olała...;/ Wściekłam się bo teraz do poniedziałku będę czekać na lekarza, dopiero...
uwielbiałam na solarium chodzić teraz jak na siebie paczę jaka jestem blada to z utęsknieniem czekam na wiosnę i słoneczko

Od dzisiaj koniec z usypianiem na rękach, chyba, że go kolka będzie męczyć. A tak to jak już będzie śpiąy hyc do łóżeczka i niech tam zasypia. Ja i mój kręgosłup nie dajemy rady lulać go przez 15 minut.... I działa! Właśnie zasnął sam samiusi