ankusch
Fanka BB :)
Oj i mi się śniła Madzia wczoraj naczytałam się w necie artykułów potem śniły mi się głupoty..ehh szkoda Madzi:-
-(
Ja dziś noc miałam kiepską najpierw Martyna zasnąć nie mogła a potem cały czas się budziła nie wiem co się dzieje z tą moją dziewczynką kochaną to już któraś noc z rzędu budzi się po 4,5 razy a wcześnej 1,2 razy jestem kompletnie od kilku dni nie wyspana ..kurczę chciałabym ją nauczyć aby sama zasypiała ale ona tak się drze że szok chce aby ją przytulać ale w rękach a nie w łóżeczku cały rytm rozwaliły te durne kolki ,potem swędząca skóra i może te oczko co jej dusiłam (OD ŚRODY NIE MA ROPY :-):-):-) )
Niuniuni współczuję problemów z tym paluchem
Gola i moja się ślini strasznie całe ręce do buzi wkłada :-)
Ja dziś noc miałam kiepską najpierw Martyna zasnąć nie mogła a potem cały czas się budziła nie wiem co się dzieje z tą moją dziewczynką kochaną to już któraś noc z rzędu budzi się po 4,5 razy a wcześnej 1,2 razy jestem kompletnie od kilku dni nie wyspana ..kurczę chciałabym ją nauczyć aby sama zasypiała ale ona tak się drze że szok chce aby ją przytulać ale w rękach a nie w łóżeczku cały rytm rozwaliły te durne kolki ,potem swędząca skóra i może te oczko co jej dusiłam (OD ŚRODY NIE MA ROPY :-):-):-) )
Niuniuni współczuję problemów z tym paluchem
Gola i moja się ślini strasznie całe ręce do buzi wkłada :-)

niby jak zakażenie się wdaję to żyła od tego zakażonego wychodzi jakby taka kreska zielona nieb... ja też się boje gangryny, czy czego, ale nie wiem nie mogę się zebrać do tego lekarza, a jak wiadomo ciągle w tych palcach długie nożyczkami.