Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tym razem było z rączki, z głowki jej pobierali w listopadzie jak malutka była calkiem i sprawdzaliśmy próby wątrobowe-wtedy mi pielęgniarka tłumaczyla że tak jest bezpieczniej bo żyła na głowie bardziej wystaje niż z rączki i nie jest tak unerwiona więc dziecko mniej boli. Coś w tym musi być bo dzisiaj strasznie płakała po wbiciu igły w łapkę :-(a wtedy tylko pisneła i szybciej to pobieranie poszło. Zresztą koleżanka pielęgniarka ze szpitala dziecięcego mi mówiła że lepiej jak z główki pobierają.Niuniunia kurde ale wałek z tym ubezpieczeniem!! Nie dziwię się ze jesteś zła!!
Katerinka biedna Patusia!! Mam nadzieję że zapomni szybko o tym szczepieniu.. My też byłyśmy już na pobierani krwi i była masakra... Pati też miała z główki?? U nas wyszło niskie żelazo i anemia lekka. Teraz Maja je żelazo (syrop ferrum) i za 2 tygodnie idziemy an powtórkę morfologi.
Swoją drogą moje dziecko robi tak ohydne kupy po tym żelazie, że mi się niedobrze robi:-( Dobrze że teraz robi tylko jedną dziennie...
My z D. byliśmy u spowiedzi (bardzo tego nie lubimy;-)). Potem ja weszłam do fryzjera i podcięłam końcówki. Głowa mi dzis od rana pęka.. D. teraz poszedł odprowadzić moją mamę, Maja śpi a ja odpoczywam;-)
wydaje mi się, że Wiki po prostu tak dziś ma i dlatego śpi...
Katerinka jesteśmy małżeństwem i muszę się właśnie dowiedzieć co i jak z tym oc
Gola wezmę drugie skierowanie do chirurga i pojadę na ostry dyżur bo musiałoby mi skórę rozerwać żeby zrobili mi zabieg od razu innym przypadku muszę mieć skierowanie bo paznokieć mi wrósł nie od dziś... beznadzieja

, bo moja mama miała zanieść wypowiedzenie z HDI i zapomniała kurcze a był ostatni dzień , a mój mąż zapisał się do aviva, bo było tam taniej, a ona nie zaniosła tego i klapa płaciliśmy dwa ubezpieczenie , ostatnio męża siostra i szwagier się kłócili, że jak nie zrezugnujesz to ci nie przedłużą umowy, bo dali teśćią auto i myśleli,że jak się ubezpieczenie skończy to nic umowa przepada, a my im tłumaczyliśmy i oni nie wierzyli, aż w końcu przyszło im po pół roku pismo komornicze,że mają za tamto ubezp zapłacić