Gola84
Fanka BB :)
helołłłł lasencje
Była u nas ciocia Ania (mama Michałka z pocz. października) , Polcia odwaliła typową pokazówę i byla baaaardzo grzeczna :-) Dostala w prezencie butlę złotą z Aventa, pieluszkę taka wielorazową z wymiennymi wkładami, bodziaka i dwa słoiczki od 4 m-ca
Ciocia pochwaliła, że Polcia taka silna, grzeczna
ponosiła ją, młoda pogugała, pośmiała się, trzyma się łapkami maskotkę kłapouszka, a na macie jak leży cały czas łapkami chwyta i dotyka paluszkami zawieszek - papuga rządzi!
U nas -8 i sypie śnieg - nie idziemy, przedwczoraj było - 7 i baaardzo zmarzłam, bo wiało.
alma26 - wiesz, że chyba masz rację bo dziś Pola super grzeczna, w nocy niespokojna ale za to pospala do 7:50!
PS ja też złożyłam w ZUSie wniosek o 4 dodatkowe tygodnie macierzyńskiego
Była u nas ciocia Ania (mama Michałka z pocz. października) , Polcia odwaliła typową pokazówę i byla baaaardzo grzeczna :-) Dostala w prezencie butlę złotą z Aventa, pieluszkę taka wielorazową z wymiennymi wkładami, bodziaka i dwa słoiczki od 4 m-ca
U nas -8 i sypie śnieg - nie idziemy, przedwczoraj było - 7 i baaardzo zmarzłam, bo wiało.
alma26 - wiesz, że chyba masz rację bo dziś Pola super grzeczna, w nocy niespokojna ale za to pospala do 7:50!
PS ja też złożyłam w ZUSie wniosek o 4 dodatkowe tygodnie macierzyńskiego

tylko jaki? Mój Alan na golasa fifla, bo biedny na pitolku ma chrosteczki trzy może od pampersa, on uwielbia być bez pampersioka, to jego natura od razu cicho leży
leży w łóżeczku teraz i marudzi no nic idę do niej