Pytam o te witaminy bo tutaj każą dawać 10 kropelek(dziennie) wit.D do 4 roku życia!!!
a może mają inne stężenie (że 10 kropel)?
byłyśmy dzisiaj na drugim basenie, wzięłam moją mamę do pomocy bo ostatnio nie mogłam sobie dać rady
minus to godzina-9 rano w niedziele to lekka torturka, ale w sumie rodzice małych dzieci nie śpią od świtu :-)
pomoc mamy-bezcenna
Fajne było to że zajęcia z instruktorem miałam w ramach karty MultiSport, więc prawie za darmo :-) normalnie to kosztuje 30 złotych za 30 minut zajęć :-(
niestety nie zdążyłam się instruktora zapytać czy celem ostatecznym zajęć jest oswojenie z wodą (moja to jest raczej oswojona) czy np nauka nurkowania bo to by mnie kręciło

no i minus maja za to że woda była raczej za zimna jak dla maleństwa

patrycja nie płakała ale jak weszłyśmy miała mega skrzywioną minę i troszkę piszczała;-), ale płaczu nie było, tylko jedno dziecko które było pierwszy raz protestowało głośno
Po basenie pojechałam do mamy, załapałam się na obiad, po drodze weszłyśmy do reala i upolowałam 3 bodziaki po 5 zł, oraz zimową kurtkę na przyszły rok za 10 zł:-)
Kupiłam też na próbe pieluszki w rossmanie, jak na razie pierwsza zdała egzamin, chociaż jeszcze duża (rozm 4)
idę szykowac kąpiel
przepraszam że tylko o sobie, ale wiecie że Was kocham prawda??