Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) po czym identyczne znalazlam na Allegro.
teraz lezy w lozeczku i opowiada na calego 
dobrze ze wczoraj bylismy dlugo na swiezym powietrzy bo dzisiaj to kicha totalna nie wyjdziemy 

bo potem jestem tak wyspana, że wieczorem nie mogę zasnąć i siedzę do 1, a rano nie dam rady wstać!
ale namawiam męża aby mnie zabrał za miasto na zakupy do mojego ulubionego sklepu wtedy robię zakupy na wiosnę i lato, a potrzebuję wymienić z pół szafy 
ja jak się cieplej zrobi to też na siłownię i na zumbę się zapisuje też z koleżanką, która chce wrócić po porodzie do formy
od rana bunimy sobie i nic nie jest w stanie nas zadowolić 
No to kochana poprosimy o przepis do naszej ksiazki kucharskiejHeh dziekuje dziekuje bardzoKurcze, az mi glupio ze sie tak chwale
A te potrawy sa narawde proste w przygotowaniu i chyba dlatego tak sie udalo... szczegolnie Wam polecam tego lososa w ciescie francuskim, no banalne a przepyszne.
AnnaJ no nie zostalo za wiele, ale mysle ze losos ze szpinakiem chyba jeszcze jestZapraszam
![]()
Winki o wlasnie, mi wczoraj caly makijaz splynal gdy sie uwijalam przy podawaniu i w ogole... Ale ogolnie mialam kosmos dzien, heh, i tak dobrze ze zdążyłam sie uczesac i pomalowacAaaa.... uwielbiam zupe serowa
Moja Ania po wczrajszych imprezach wymeczona na maksa, juz druga drzemke sobie uciela teraz... a dzisiaj jedziemy do pediatry i kolejna dawka super obiadku za 300 zl. NIemozliwie drogie te szczepionki ;/
Aaaa.. ja to nie wiedzialam nawet ze takie pokrowce istnieja !!! Ekstra, chyba zamowie, bo parkujemy wozek w salonie i po spacerach klopot jest straszny
na pewno nie jedna z nas sie skusi ;-)