reklama

Listopad 2011

reklama
dziewczyny super, że spotkanie wypaliło i było extra udane!!:-) Zazdroszczę Wam babeczki :-) A zdjęcia rewelacyjne:-) Fajne te nasze dzieciaczki:yes::yes: Na następne (jeśli będzie gdzieś bliżej :-p) piszę się na 1oo%!:tak::tak::tak:

Dziewczyny super ze spotkanie sie wam udalo i szkoda ze pogoda wam nie dopisala ale widac ze i tak super zescie spedzily razem czas a zdjecia rewelka i te nasze bobiki jak sie fajnie razem bawily :-) Zazdroszcze i to bardzo wam takiego spotkania ;-)
filipkowa mama wyslalam Ci zaproszenie do grupy zamknietej ;-)

Laski - było super, a ja mam dość w moją Polish dziś chyba diabeł wstąpił!!!!
oananana - wyobraź sobie kochana, że całą drogę spała w aucie, obudziłą się pod blokiem iznowu cyrk!! Wyje, łazi za mną , wstaje o moje nogi , ciągle chce cycka?! Po raz kolejny w tym tygodniu pytam kto mi dziecko podmienił?;)
Filipkowa mama, angie, oanana - dziękuję - Wszytskie bobisławy są świetne, ja wrzucę fotki , ale mi bateria padła w aparacie, zdążyłam zrobić spaghetti z Polą u nogi, dziś przechodzi samą siebie, a mi się chce starsznie spaaaać;)

Jeszcze raz dziękujemy za super spotkanie u cioci onanany

Dziewczyny foty obejrzałam i widać, że spotkanie superaśnie wypadło. Dziewczynki fajnie rządziły, widać też, że Polishonek dziś nie w sosiku, ale każdemu może się zdarzyć gorszy dzień;-)A mamuśki wyraźnie też się fajnie dogadywały. Super dziewczyny, że zaliczyłyście takie spotkanie, strasznie wam zadroszczę!!!!!!

A my byluiśy w CH, mąż kupił mi fajną jesienną kiecuszkę w Mohito, sam siętroszkę obkupił w Reserved. Trochę nam zeszło, ale u nas pogoda tez dziś do bani i maga ulewa więc nic straconego, że spacerku nie było.
Miłego wieczorku maminki!

Hejka!!
Ja tak na chwilę bo dalej walcze z papierami !!
Super , że spotkanie Wam się udało fotki rewelacja!!!
Ja też się piszę na spotkanie za rok może być w Łodzi lub gdzieś indziej!!Tylko co Wy na to , że na weekend i wszyscy z mężami i rodzeństwem byłoby wesoło!!!!!!

Chyba wolałabym spotkanie z samymi laskami, ale to Wy decydujcie ;-) Z reszta jeszcze jest czas :-)

Uśpiłam swoją marudę i wkoooońcu wieczór :-)
Gola mój też ma takie dni, że wciąż mi na nogach wisi, a weź wtedy coś w domu zrób?!:szok: Dobrze, że takie humory mają swój koniec:tak:

hejka:)
Alma - jasne, że może być, z resztą niektóre z nas mają więcej niż jedno dziecko i to naturalne, że będzie nas więcej, kto będzie chciał to z chłopem, kto nie to nie ;) Dużo Ci jeszcze zostało pisania do awansu??
martttika- Pola kilka dni temu też dawała popalić, ale dziś przeszła samą siebie, zmęczyła mnie okrutnie ;)
Angun - super, że zakupy się udały, też by m isię przydały - tak żeby się odchamić i odstresować ;)

Młoda wykąpana, cyca dostała i padła po 20 tej, też zaraz wskakuje pod prysznic isię kładę, bo nie wiem jaka nocka przede mną...
Buziaryyy:*******

Czesc kochane moje babinki!

Wybaczcie, ze malo mnie, ale wczoraj bylismy z M. na koncercie i dzien szybko nam zlecial, a potem juz pojechalismy, zas dzis pospalismy do... 11.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Mia spala dzis u dziadzia, wiec wykorzystalismy mozliwosc! :tak:

Ooooohhhh, jak ja Wam zazdroszcze spotkanka! Ciesze sie, ze Wam sie udalo spiknac i mam nadzieje, ze kiedys i ja dolacze. Widze, ze sa juz plany na zlocik, ale nie doczytalam czy sa jakies konkretne propozycje.

Milego wieczorku Wam zycze! ;-)
I do jutra!

Anek - doczytalam - kochana, styrasznie mi przykro... :sad: Bardzo Wam zycze, zeby wszystko sie ulozylo jak najlepiej dla Ciebie i malutkiej! Tule z calego serducha!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mówię do mojego G., że planujemy spotkanie w dużym gronie, za rok... A on do mnie - chyba zlot czarownic :szok::-D Głupek :-D
Moje zdanie jest takie, że jak planować - to na weekend. Zawsze można znaleźć jakiś tani nocleg, może jak nas się dużo nazbiera, to dadzą nam zniżkę :-D A jak coś to jedna nasza koleżanka, niejaka mycha :-p, mieszka w Łodzi to się wszystkie do niej wbijemy i będziemy warstwowo spać :rofl2::-D:-p
Taki zlot da się zorganizować, tylko trzeba zabrać się do tego szybciej, nawet już zimą myśleć kiedy, gdzie, na ile, za ile.
Ja tam nie będę miała za bardzo wyjścia i będziecie musiały znieść oprócz mnie i Maluta moją Oliwkę i G. :-p Psa Wam odpuszczę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry