Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ręka w łódkę, tyle wiem. tak, wczoraj byla osłuchiwana i było wsjo ok, poza tymi świstami z flegmy. Ja już nei wiem czy to te ząbki czy co. ręce ciśnie do buźki jak nie wiem... ja zawzse myślałam że pod pojęciem "wychodzenie ząbków" czy "wyżynanie się ząbków" kryje sie fakt samego przebijania się ząbkow przez dziąsłai jak już się przebija to ok, a tu mnie lekarki uświadomiły że to do momentu aż zeby całkowicie wyjdą. Masakra!! Mai teraz jeszcze 4 wychodzą, widac jej już bardzo dobrze ale cale jeszcze nie wylazly.Przebiłaś wszytkie posty -G R A T U L U J Ę !!!A teraz deser
Dziewczyny, w maju zostanę BABCIĄ :-)
Zdrowiej kochana, bo coś za długo chorujesz...Wybaczcie, nie doczytam wiecej, ale umieram! Czuje sie coraz gorzej! :-( Przespalam 1,5 h na kanapie po raptem godzinnym spacerku! Normalnie musialam sie polozyc, akurat byla pora drzemki Mii. I po drzemce nie moglam sie dobudzic - leb jak z kamienia! :-( A teraz gardlo boli, glowa boli - wszystko od nowa! :-(

Maja chyba jest strasznie osłabiona... ząbki dają popalić i do tego ta flegma... Zdrówka małej życzę. Ja gsyby gorączka utrzymywała się dłużej niż 3 dni - biegła bym DO INNEGO PEDIATRY.No i rączki non stop w buzi. Na uszka wcale nie reaguje. Ja już nie wiem sama co jej dolega:-(
3majcie za mnie jutro kciuki, bo mam takie pliki w excelu do zrobienia, że chyba oślepnę od cyferek a mózg mi wyparuje...
a weź do Jana zadzwon jak jest 3 razy w kazdym miesiacu
Z reguły imieniny wybieraja pierwszde po urodzinach.
Ciekawe co jutro wybierze..Wrzuce zdjecia z imprez Wojtka..