Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A drugi 1 h po poludniu. :-)
;-)
Wczoraj mama mi powiedziała ze siostra moja jest w ciąży :-) fajna wiadomość, będzie nas więcej![]()

Ale i tak bym sie cieszyla, jakbym razem z nia w ciazy chodzila! ;-)Mój Tymek dziś o 6 wstałi dopiero co poszedł spać...a rodzice w czoraj u znajomych byli na pysznej kolacyjce...
jestem tego świadoma ale puki mała głosu nie ma to na razie omijam róż,Hello Kitty, księżniczki może nie wielkim łukiem bo parę ciuszków mamy w tym kolorze, a później się zobaczy jak to będzie![]()
A osattnio zobaczylam w autobusie babe ze 30 lat z tatuazem Hello Kitty na ramieniu w kolorze rozowym!!!!!!!!!!!!!!!! 

Bylismy też u tego doradcy kredytowego. Fajnie nam wszystko doradził. Wybierze nam trzy banki z najlepszą ofertą dla nas i pomoze wszystko załatwić. Mój maż jedna sprawe musi w pracy załatwić, a ja muszę chociaz z miesiac popracować po wychowawczym. Czyli wychodzi na to, że w lutym składamy papiery i staramy sie o kredyt. Do tego czasu szukamy juz konkretnie mieszkanka. Trzymajcie kciukasy zeby wszystko sie udało!