Dobrrry wieczórrrrrr!
Ale ostatnio pędzicie z pisaniem, ledwo was nadrobiłam!
Artik już śpi i wreszcie mogę spokojnie posiedzieć. Wieczorem jest już zmęczony i chodzi ciągle i jęczy a jak się położy go do łózka, to skubany ma jeszcze siłę na skakanie i zabawę :-) Przedostatnia noc była dupna (ta po poście jak go chwaliłam :-) zobaczymy jak dzisiaj.
Ssabrinko wiem, że się niepokoisz tym guzkiem na głowie, tym bardziej, że ciebie spławili. Usg to najlepsze rzowiązanie, lepsze niż zdjęcia, męcz ich o to!!! Ale jestem pewna, że to nic poważnego. Samik ładnie ci je kanapeczki, jak je robisz, kroisz małe kawałeczki chlebka bez skóry? aŁdnie Mały waży!
Nimfii niefajnie wyszło z tym zaproszeniem.. Mąż sam pójdzie? Ja bym była solidarna, ale wiadomo, faceci.. Piszesz, że lubisz piec, to masz :-)
Sweet Corner znalazłam w poszukiwaniu jabłek pod kruszonką (muszę je zrobić, cholera nie kupiłam tylko brązowego cukru). Pomysł z praca opiekunki jest super, kto jak nie ty kochana!
Potworek Oliwka jest świetna i super, że stanęła w obronie koleżanki. Ten chłopiec powinien zostać od razu przywołany do porządku. A przezywanie, niestety dzieci potrafią być okrutne. A co jej mowisz,co ma robić jak ktoś ją przezywa? Huhu, nie wiedziałam, że masz taką bogatą przeszłość sportową. Niestety sport wyczynowy wiąże się z kontuzjami. A żałujesz, że nie miałaś możliwości kontynuować tej ścieżki?
Maggipka uśmiałam się z tej konwersacji. Park piękny,pewnie fajne spacerki w nim będą. Uśmiałam się z tej twojej Amelci, ładnie nawija! Mój Mały je ok.19 kaszkę (na 120 ml), ok.20 przed snem je 180 ml MM i i tak budzi się ok.12-1 na flachę (wypija wtedy 180 ml), potem zwykle ok.5 rano je.
Angie witaj ponownie! Fajnie, że już na nowym miejscu. Pewnie aklimatyzacj aw pracy trochę ci zajmie, ale powoli się przyzwyczaisz. Pisz jak Kingunia w żłobku, jak reaguje na inne dzieci.
Ankusch jak ognicho wyszło? U nas pi...i jak w kieleckiem, do tego deszcz zacina. Mam nadzieję, że pogoda lepsza u was. Też słyszałam, że 4-ki bardzo dzieciaki bolą.
Onanana fajnie, że Majunia ma się lepiej po antybiocie. Jak wyszła kontrola u lekarza? A co cie tak dzid ostatnio wkurza?
Helenko Oluś ładnie waży, wygląda na zdrowego i zadowolonego z życia mężczyznę, także nie przejmuj się, że waży za dużo.
Anus przypomnij mi jaka jest różnica wieku między twoimi szkrabuchami? Mi Artur też z cycka sam niedawno zrezygnował, czasem mi jeszcze pcha łapki pod bluzkę, ale ssać już nie chce. Zazdroszczę okazji cenowych na ciuchy, Anglia pod tym względem fajna!
Mary jak tam, mam nadzieję, że brzuchal już nie boli! Ja też was czytam z lamką wina.
Mirelka a co ty Amolem nacierasz? chyba nie skronie? on taki intensywny jak dobrze pamiętam, że dziury wypala

Fakt, dziewczynkowych różowych ciuchów jest full i czasem cięzko wybrać coś innego.
Julianna no i znów całe pakowanie na głowie kobiety. Miłego wyjazdu, jedziesz w moje strony!!
Aneczka- szampańskiej zabawy jutro!!!
Asia- witaj ponownie!! Gratki dla siostry! U nas też będzie w rodzinie bobo (brat) na przełomie lutego i marca. Aha ktoś się pytał (chyba Mirelka) to piszę :-)
Gola widzisz
Anna mi przypomniała, pytalaś się o Hipka, Artik lubi go przesuwać idąc na kolankach a czasem robi kroczki, ale muszę go asekurować, żeby zwalniać Hipka aby czołem nie zarył w podłogę :-) ogólnie fajna zabawka, te klocki dołączone też są ciekawe (mają miniatury warzywek i potraw w środku).
Anna nadal w Polsce? Fajnie, że się tak rozrywkujecie!!!
Margana ja wczoraj też kupiłam w Lidlu taki fajny sweterek z podszewką, na taką pogodę w sam raz, a wkurzyłam się, bo skarpetek zostały tylko małe rozmiary a z większych tylko w różu i fiolecie, a co tam, myślę sobie, prawdziwy facet różu się nie boi :-) Jak się boisz, że Natalka będzie się obijać o drewniane łóżko, to kucie jej ochraniacz. Myślę, że się spokojnie przestawi. &&&&& za kredyt!!
Wiecie co dziś się wkurzyłam, bo kupiłam na All Młodemu kombinezon, w opisie było, że w bdb stanie, brak śladów uzytkowania a dziś jak rozpakowałam, to ma całą gumkę przy kapturze rozciągniętą i popękaną i przy suwakach przy kieszeni też. Wycedziłam ostrego maila do sprzedawcy, że chcę zwrot a jak nie, to zgloszę do All do centrum sporów!
No nic laski, miłego piatkowego wieczorku!