reklama

Listopad 2011

potworek widocznie to jest wyraz buntu, robienie na złość - powiem tak - cieżki przypadek :baffled:, a Ty chociaż dwoisz sie i troisz zeby Dziecko jak najmniej ucierpiało na tym co sie wokół niego dzieje, to zachowanie co niektórych pozostawia wiele do życzenia i stąd te problemy zapewne. Współczuje!! ale dobrze, ze jestes obiektywna. Znając mnie to wmówiłabym sobie, ze Pani sie uwzieła na moje dziecko, a dziecko robi jej na złość (bo sama tak robiłam, jak byłam Mała)

reklama
Hello

My już w domku, po obiadku, Mała śpi a ja odpoczywam. Spacerek w tym i przyszłym tygodniu odwala za mnie babcia, jak ja jadę na rehab. Poza tym przez 2 dni jesteśmy same bo tatuś wyjechał w sprawach służbowych. Ach ci tatusiowie...

Laski, pierwszy raz w życiu kupiłam dynię - co polecacie zrobić??

katerinka - my mamy Maxi Cosi Tobi i też jesteśmy zadowoleni, testujemy go już 2mies

potworek, anus - opowiem kiedyś na zamkniętym :-) Zrobię coming out tak jak angun :-)

onanana - jak w sądzie??

gola - no i super, że praca jest, reszta powoli też się wyprostuje. Tak to już jest, praca i pieniądze są ważne, cokolwiek by inni mówili. Za mało źle, za dużo też niedobrze. A ta twoja Pola to śpioch niemożebny, u mnie w życiu coś takiego by się nie wydarzyło. Teraz, aby radzić sobie z jej dziennymi drzemkami, wkładam ją do bujaczka i bujam. Zasypia w kilka minut, tylko marudząc sobie, a w łóżeczku to był wrzask

Hejka, czołem kluchy z rosołem ;)

anus - nie ma problemu gdzie pójdzie spać, u mojego brata np w wannie śpi, bo mają kawalerkę ;) Jak malutka?? Myślę, że nie zaszkodziłby jej syrop z cebulki, nie wiem jak myślicie dziewczyny?

Ssabrinkoo - taka teraz pogoda, oby tatuś Was nie pozarażał, daj mi jakiś konkretny szok witaminowy - niech się chłopina kuruje:tak:

Filpkowamama
- hehe dobre - dzieli się zabawkami , ale tymi starymi ;) Polę przywiozłam wczoraj ze spaceru przelaną na 10tą stronę, też się balam, żeby smarkata nie była, ale na razie nic się jej nie dzieje.
Biedna - ale miałaś przejścia przy rodzeniu Filipka...

nimfii - Ty to jesteś dobra w allegrowych promocjach! Ciuszki super , a jaka cena. Ja też b. lubię bokserki

Katerinko - my nadal śmigamy w maxi Cosi Pebble -do 13 kg , Pola ma w nim jeszcze wygodnie :):tak:

potworek - kurcze, nie myśl w ten sposób, mądry nauczyciel przecież wie, że to tylko dziecko i na pewno nie odnosi bałaganiarstwa młodej do Was. Musisz nagminnie, nototrycznie małej przypominać i tłumaczyć. Dziecko (przynajmneij takie male) powinno czuć respekt przed nauczycielem. No i pogadać z Jej tatą, że musi być u WAs spójność tego wychowania, bo dziecku potem robi się w główce bigos, bo jeden rodzic pozwala na wiele , drugi nie. Mała na pewno zrozumie pewne rzeczy i , że szkoła to nie żarty, a nauczycielowi należy się szacunek. Ja w podstawówce byłam do 7 klasy aniołe, za to w LO dałam moim staruszkom nieźle popalić :zawstydzona/y:
A dziś niestety nauczyciel nie ma żadnego autorytetu, kiedyś było inaczej... A może ta pani nauczycielka, bardzo młoda, jeszcze niedoświadczona i nie jest stanowcza wobec dzieci? Albo coś z nią nie teges? A szkoła, to jednak nie przedszkole i mała widocznie potrzebuje trochę czasu, zwłaszcza, że ma 6 lat! Będzie dobrze potworku:tak:

onanana - jak u Was?

Laski ,szalone jesteście, ile wy piszecie:tak::-D:-D

Byłam na poczicei i prawie 3 godziny nas nie było, młoda usnęła na polu i spała z godzinkę, ja odpisując Wam zeżarłam całą dużą pakę chipsiorów z :zawstydzona/y:Biedry

PS odczytane - maggipko masz rację, jak nie ma kasy to jest tragedia, c cokolwiek by inni mówili, ale przez to zaczynają się same kłótnie. A u nas poprawa ze spaniem, bo było już dużo gorzej, mała spala po 30 minut, w nocy postękiwała...

Ostatnia edycja:
potworek wiesz co to ja mysle ze toproblem adaptacyjny oliwki jest... no bo zobacz skoro mowisz ze ona ladnie sprzata w domu i pomaga a problem jest w szkole to dla mnie bylby znak ze w szkole cos nie gra. A moze przytulaczaja ja nowe obowiazki? Nie umie soebi ze wszystkim poradzic a okazuje to wlasnie przez igniriwanie polecen nauczyciela? Ja takich kolegow w klasie mialam - madre i poukladane chlopaki, ale jak im cos nie szlo, czegos nie rozumili, to sie na nauczycielu wyzywali, wlasnie podobnym zachowaniem - w mysl zasady "ze nauczyciel nie bedzie mi rozkazywal" albo "mam juz dosc tego wszystkiego i najchetniej bym ztad zwial".
Pogadaj z nia, jest otwarta dziewczyna jak mysle, moze uchyli ci rombka tajemnicy i rozwieje watpliwosci.
A co z jej lekcja baletu? Cos pisalas ze nie bedzie juz chodzic?

gola
widzisz ja mam bardzo dobry przyklad na to jak to sklepy zamawiaja na allegro a potem to sprzedaja dwa razy drozej ;) Widze co jest u nas na bazarze i co jest w sklepach osiedlowych - dokladnie te same rzeczy ktore ja kupie na allegro ;)
Lubie tam szukac. czesto patrze na sprzedaz pod kontem - najwiecej sprzedanych sztuk bo to oznacza ze towar jest dobry i im schodzi ;)

gola sklep juz zamkneli. Towar sprzedany. Wtedy co byly wyprzedaze poszla wiekszosc a resztki co pozostaly sprzedali juz na kilogramy. W sumie wyszli moze na zero przy tej inwestycji - raczej nic nie zarobili na tym sklepie.

Hejka :tak:

dotarłam na wątek główny staram się zawsze rano zaglądać ale dziś nie dałam rady zrobiłam wypad do miasta na zakupy, a tu produkcja w toku kurde nie dam rady nadrobić tylu postów szalejecie nie ma co, m wrócił z pracy to na chwile się tylko zajmie małą i znów ucieka z domu, :tak:

potworku zagłosowałam, jutro też się przypomnij, kurde współczuję ci z córką może to przejściowe i mała się naprostuje tego ci życzę bo widzę że cię to dużo nerwów kosztuje:-(
Mary. Katrinka trzymam &&&&& za Wasz biznes:tak: a pochwalcie się czym będziecie się zajmować
Angie trzymam &&&&& za Kingusie oby tabletki pomogły szybko:tak:
onanana jak tam po sprawie w sądzie,? kciuki nadal &&&&&
Ssabrina obyście długo nie czekali na list ze szpitala, powodzenia:)
anus zdrówka dla małej oj współczuję nocki;-)
Mary i u Was też nie ciekawie z nickami, biedna mała ale się upłacze. Super że masz znajomość z sąsiadką kwitnie, :tak:
Helenka jak tam na komisji< trzymam &&&&&&
Katrinka my mamy Recaro Yuang Sport, mała zadowolona i my też
Young Sport

no i więcej nie pamiętam:szok::no:

Miłego wieczorku

mała marudzi 2 drzemka obalona na pierwszej pospała 2 godz. ale za to o 19.00 mam nadzieję padnie, idziemy na podwieczorek i pobawimy się klockami a Wadera które dziś kupiłam mała nawet zadowolona ale nim załapie o co chodzi to trochę minie :tak::-D

papa

Ostatnia edycja:
Moje male juz spi - wykonczona byla normalnie po calym dniu z jedna tylko drzemka 1,5 h (!!!), 2 spacerach, zabawie... I od 17.00 juz gotowa byla do snu, ale ja do 17.45 przeciagnelam: kaszka, kapiel i sie zeszlo. Dluzej juz by mi chyba nie dala rady. Ale zobaczymy jaka bedzie nocka... :zawstydzona/y::sorry2:

Mirelko
- ja na razie sie nie chwale. Jak mi wszystko wyjdzie, to na pewno powiem! :tak:

Milego wieczorku!
Ja zmykam na relaks! :-)

mirelka fajny ten recaro, tutaj w uk, też mają bardzo dobre opinie. Miłego testowania klocków.
maggipka ok ok ale mnie nie ma w zamknietym. To fajnie, ze masz zmiane na spacery i chwile dla siebie. Nasze chlopy jakie są takie są, ale bez nich jak bez ręki :-) nie ma komu pomarudzić
gola fajnie ze Lisciowa Dama dzisiaj lepiej spała. sliczna ta Polcia a i chcialam zauwazyc ze to imie tak do niej pasuje :-)

ja sie zbieram do przychodni. do pozniej

reklama
mary-beth może się nie wybudzi w nocy, tylk owcześneij rano wstanie;) Trzymam kciuki w takim razie za Twój biznes&&&&

anus - a dziękujemy, ale w sumie miała być Mikołaje, Janem lub Igorem ;) A jak dziewczynka to Hania mi się straaaaaaaaasznie podoba, ale D. nie chciał - moja najlepsza przyjaciółka to Hania - swoją drogą mama chrzestna Poliszonka :)

nimfii - no kuźwa w tym kraju, ciężko się dorobić :(

mirelko -co to za klocki??

My miałyśmy gościa, sąsiadkę, która u nas klucze zostawiła, D. jeszcze w trasie, jutro też ma jeszcze jechać.
Ale u nas zimno, brrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry