reklama

Listopad 2011

Dzięki dziewczyny... ;-)

Powiem Wam, że to nasza wina z tym plamieniem (trzeba się było nie przytulać... :-p) ale kto to wiedział... jak półtora tygodnia wcześniej, jak nas do szpitala przyjmowali, to wszystko było wysoko i dobrze... a teraz się okazało, że łożysko zeszło w dół... i tak czy siak zakaz "głupot" na jakiś czas... no cóż... :-p po tym stresie nawet mi się skutecznie odechciało... :-D

reklama
hej kochane:*
Na Śląsku dziś pochmurnie i jakoś mało przyjemnie ale dla mnie to i lepiej, przynajmniej nie mam ochoty rzucić pisania tej mojej pracy i iść na dwór;-)
Życzymy wszystkim miłego dnia:-)

Witamy,witamy i o zdrowie przyszłych Mam pytamy??

ja wczoraj padłam po 21 i spałam do 8 już dawno sie tak nie wyspałam. Po prostu za późno chodzę spać i później od 16 już nie funkcjonuje, a pospać nie ma kiedy.

Ewa ja też uważam, że możesz śmiało zarzyc ten lek przeciwbólowy. Ale jeżeli masz możliwość to spytaj sie swojego gina. No i współczuje takich strasznych bóli mięśni.

U nas wszystko wporządeczku, tylko denerwują mnie moje nocne spacery do ubikacji , dzisiaj cztery razy. Juz nawet nie pije herbaty wieczorem, bo po herbacie to już w ogóle masakra była.

Poxo no to teraz Wam zostało tylko przytulanie :-( ale to przecież wszystko dla dobra Dziecka. Tylko co z nocą poślubną??? :-)

Muszę Wam powiedzieć, ze właśnie dzwoniłam do Feminy, gdzie maąłam USG prenatalne i tam tez brali mi krew do podwójnego i dziś były wyniki. Wtedy ryzyko na trisomię 21 było 1:4000 a dziś mi pani powiedziała że zmalało i ze wyniki są dobre:-)

Muszę Wam powiedzieć, ze właśnie dzwoniłam do Feminy, gdzie maąłam USG prenatalne i tam tez brali mi krew do podwójnego i dziś były wyniki. Wtedy ryzyko na trisomię 21 było 1:4000 a dziś mi pani powiedziała że zmalało i ze wyniki są dobre:-)

oananana cieszę się z Tobą z dobrych wieści :) A ta Femina to jest jakaś klinika, czy nazwa przychodni?

Gola - ja Cie podziwiam za to wczesne wstawanie :) Ja się już tak przestawiałam na "nie muszę wstać rano", że mam problem zwlec się o 8 lub 9:-D

Onanana - gratuluję dobrych wyników :) Musi być dobrze.

Ja wczoraj miałam takiego lenia, że dziś moje mieszkanie wymaga nakładów pracy. Czasem jak na to patrzę, to nie wierzę, że mały chłopiec tyle zmian (niekoniecznie pozytywnych) potrafi wprowadzić w swoim otoczeniu, które później mi przypada w udziale sprzątać :-D
Idę dziś farby wybierać do prakticera (nie wiem czy nie popełniłam błędu w nazwie), ale niebo tak zachmurzone, że średnio mi się chcę, niemniej jak dziś się nie pozbieram do kupy to do wyjazdu nie zdążę z załatwieniem wszystkich spraw. Ech.

Nie mam pomysłu też na drugie danie :(

Same problemy :/

Mimo tego wszystkiego życzę miłego dnia. Uściski :)

Dzień dobry kochane, ja na wieczorne pogaduchy niestety odpadam - odłpywam już po 21ej, wstaję za to ok 5 rano ;/
o matko, kobieto! nikt by mnie z wyra nie ściągnął o 5tej, teraz to ja o 10 ledwo wstaję, a chodzę spać o 23 albo północy :-)

Kto i na jakiej podstawie powiedzial ,ze dziecko nie lubi podgladania usg.
szczerze mówiąc, to ja dopiero usłyszałam o tym na forum, nigdy wcześniej więc uznaję to za bzdurę, przecież nikt codziennie nie robi usg, a raz w miesiącu nie powinno zaszkodzić, nawet sam mój lekarz prowadzący mi mówił, że usg nie jest obciążające dla dziecka, nie chciał tylko na początku włączać dodatkowej fali ultradźwięków żebym usłyszała serce dziecka, ale teraz jak już jest większe, nie ma problemu.

nie mam ochoty rzucić pisania tej mojej pracy i iść na dwór;-)
miłego pisania pracy :-) znam ten ból, ale jak się już napisze, to jaka radość

wyniki są dobre:-)
extra, super wieści :-)

A ja się dzisiaj obudziłam cała obolała, a konkretnie biodro mnie łupało, ehhh, nigdy w życiu mnie kręgosłup nie bolał ani stawy, a tutaj widzę, że zaczynają się atrakcje, chyba sobie kupię tego rogala wielkiego do spania.

Witam listopadowe brzuchatki :-D
U mnie pogoda tez nijaka no ale mam nadzieje ze tylko pozniej nie bedzie padac,do Collegu ide a potem jeszcze na poczte wiec wolalabym dzisiaj bezdeszczowa pogode :tak: Ja to chodze spac kolo 22 no ale spie tak do 9 czasem do 10 :-D no a popoludniowa sennosc juz mnie raczej ominela i nie mam juz takiej wielkiej potrzeby robic sobie drzemke popoludniu :tak:
onanana super wiesci i ciesze sie razem z Toba :-)
winki ja takze nic nie slyszalam ze dzieciatko nie lubi jak sie je podglada tylko Ja z nowu slyszalam ze poprzez takie USG tworzy sie niezwykla wiez juz z dzieciatkiem i rodzicami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry