Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okropnie sie musiałaś poczuć. Ale mam nadzieje, że sobie jakoś poradzicie, no i najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze. Głowa do góry. No i nie wiem czy dasz radę nadrobić bo ja jak kiedyś wsiąkłam na dwa-trzy tygodnie to było cieżko...... :-)Kati nie martw się kochana, na pewno gin Ci wszystko wyjaśni, rozumiem Cię, że się boisz o maluszka, przechodziłam przez to na samym pocz. ciąży (ospa), na pewno jest wszystko dobrze!![]()
Zaglądaj teraz do nas częściej 
Ja z natury mówię dość głośno bo jestem lekko przygłucha na jedno ucho ale ludzie się obejrzeli, uśmiechnęłam się niewinnie i przepuścili.
Ale szybko się dowiedział jeszcze, że w zamrażarce schowałam sobie lody cytrynowe i... też miałam w planach zjeść je sama! Tarzał się po podłodze po prostu, a teraz mówi do mnie "chomiczek" 

Witam Cie serdecznie no i oczywiscie ze przyjmniemy Cie do naszego grona Lostopadowych MamCześć Listopadowe Mamy! Muszę przyznać, ze podczytuję, co tu u Was słychać, bo mój termin porodu wypada na sam początek grudnia, więc choć teoretycznie przeynależę do grudniówek, dużo daje mi wiedza, co u Was. Do tego usg genetyczne sugeruje, że mój bobas może się urodzić jeszcze w listopadzie, więc ujawniam się i tu, przyjmiecie dzieckopiątku i lokatora jej brzucha?
Pozdrawiam serdecznie!

Witaj moja droga,faktycznie dawno Cie nie bylo :-) Bardzo mi przykro ze straty pracy,to jest cos okropnego stracic prace przez ciaze no ale najwazniejsze ze dzidzia jest zdrowa a reszta sie jakos powolutku ulozy :-)Hej wszystkim!
Dawno mnie tu nie było, ale teraz u mnie sporo zamieszania i nie za ciekawie...Straciłam pracę z powodu ciąży...
Jeszcze się nie umiem pozbierać. Jedyne, co mnie raduje to to, że moja kruszynka fika zdrowo w brzuszku, tydzień temu miała 5,5 cm. Cieszę się, że mój stres na maluszka nie wpływa, ale cały czas się martwię... Ale teraz będę mieć więcej czasu, by do Was zaglądać.
Andrzelika - gratuluję synka!!! Ja nie mam żadnych przeczuć, a płeć mam nadzieję poznać na nast. USG, które mam 22 czerwca, w 19 tc. :-) A u Ciebie szybciutko wypatrzył! :-)
Kochane, dopiero będę nadrabiać, co się działo. Tymczasem ślę Wam pozdrowienia!