reklama

Listopad 2011

Hey dziewczyny ja właśnie po usg wszystko dobrze się rozwija widać wszystkie paluszki rączki nóżki zawartość w ciałku czyli narządy głowke ma w odpowiednim rozmiarze, no i patrzył co będę mieć jest pewny, że chłopczyk także będę mieć synka mój mąż szczęśliwy, bo chciał syna, a tak się cieszył na usg lekarz mu wszystko pokazywał osobno :) za miesiąc potwierdzi, ale mówił, że na pewno, bo widać było jajeczka i osobno pępowine, mój mały brzdąc się rozkraczył ... Dajcie znać jak też będziecie wiedzieć co tam, ja tylko czekam na pierwsze ruchy jestem tak ciekawa, czy będę wiedzieć, że to moje maleństwo.

Gratuluje synka ,ja jeszcze troszkę musze poczekać ,aby sie dowiedzieć.:-)

U mnie dzisiaj początek dnia był koszmarny , a później już coraz lepiej. Lece trochę posprzątać i położyć małego spać, potem jakiś filmik. Miłego wieczorku życze :-)

reklama
andrzelika1989 gratuluję synia:-) ja za 2 tyg może się dowiem co noszę..:-)
A ruchy to już nasłu****ę i czasem mam wrażenie że coś poczułam jak się najem albo jak kładę się spać i cieszę się strasznie jak coś się poruszy..:-)

Andrzelika gratuluję synka;))))

Mój lekarz potwierdzi mi dopiero za 3 tyg, już się doczekać nie mogę. Czyzbym faktycznie jak na razie tylko ja miała córeczkę???
Ważne by było zdrowe;)

Hey dziewczyny ja właśnie po usg wszystko dobrze się rozwija widać wszystkie paluszki rączki nóżki zawartość w ciałku czyli narządy głowke ma w odpowiednim rozmiarze, no i patrzył co będę mieć jest pewny, że chłopczyk także będę mieć synka mój mąż szczęśliwy, bo chciał syna, a tak się cieszył na usg lekarz mu wszystko pokazywał osobno :) za miesiąc potwierdzi, ale mówił, że na pewno, bo widać było jajeczka i osobno pępowine, mój mały brzdąc się rozkraczył ... Dajcie znać jak też będziecie wiedzieć co tam, ja tylko czekam na pierwsze ruchy jestem tak ciekawa, czy będę wiedzieć, że to moje maleństwo.
Gratuluje syneczka :-D I ciesze sie bardzo ze wszystko u was w porzadku :-)
Niuniunia ja nie wiem co u mnie mieszka ale coraz czesciej mowie do dziecka w os.meskiej i nie wiem dlaczego ale mam nadzieje ze sie dowiem na polowkowym na koniec czerwca :-)

Super!! gratulacje !! !! !! na razie chyba chłopcy przeważają... ;-)

Ja też jestem ciekawa, czy będę wiedziała, że to mój loczek puka... :-p nawet się już powoli wsłu****ę, choć wiem, że jeszcze wcześnie... (no bez jaj, że takie słowo poszło pod cenzurę hahaha :-D)

Kochana gratuluję synusia:-)

Andzelika gratuluje Wam syneczka :-) no skoro lekarz tak powiedział, to raczej pomyłki nie będzie. No i fajnie, że wszystko w porządeczku. A Ty dalej leżysz Bidulko? Trzymaj sie cieplutko i uwazaj na siebie.
Wychodzi, że listopad 2011 należeć będzie do Chłopców, ale w sumie jeszcze dużo z nas nie zna płci :-)

Ssabrinaa super, że z Waszą Dzidzią również ok. No i nawet wkleiłaś zdjątko. Oczywiście pewnie nie możecie sie doczekać następnej wizyty,bo poznacie płeć. Ja mam kolejne USG 28 czerwca wiec podobnie. U nas USG było o czasie,długo czekałam na pobranie krwi, ale w godzinie sie wyrobili.

Udanego wieczorku wszystkim Brzuchatkom życzymy

reklama
anus0207 naczekalismy sie ale bylo warto,oczywiscie Ja juz oczekuje i wypatruje w kalendarzu kolejnej wizyty ale teraz przynajmniej jestem o wiele spokojniejsza jeszcze te wyniki z krwi musza przyjsc i bedzie wsio ok :tak: No to praktycznie w podobnym czasie bedziemy mialy polowkowe bo ja bede miec 30.06 :-)
Milego wieczorka wam zycze brzuchatki :-D;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry