Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co mają niedobrego sery pleśniowe z mleka pasteryzowanego???
raczej nie, bo mi chodzi o sery z mleka pasteryzowanego, a tym można się zarazić z mleka niepasteryzowanego i surowych jajek itdchodzi o listerię albo salmonellę i to jest bardzo niebezpieczne dla dzidziusia.
:-)
Tak samo nie powinno się jeść ryb wędzonych, a jak tylko wchodzę do jakiegoś sklepu to mam wrażenie, że tylko wędzoną makrele czuję, jak na złość
niestety z drugiej strony nie mogę się nimi nasycić, bo obawiam się późniejszej wizyty w wc..
chyba coś z ciśnieniem na dworze.. coś mi się wydaje, że szybko pójdę spać i mam nadzieje, że jutro będzie lepiej..Hey dziewczyny ja właśnie po usg wszystko dobrze się rozwija widać wszystkie paluszki rączki nóżki zawartość w ciałku czyli narządy głowke ma w odpowiednim rozmiarze, no i patrzył co będę mieć jest pewny, że chłopczyk także będę mieć synka mój mąż szczęśliwy, bo chciał syna, a tak się cieszył na usg lekarz mu wszystko pokazywał osobnoza miesiąc potwierdzi, ale mówił, że na pewno, bo widać było jajeczka i osobno pępowine, mój mały brzdąc się rozkraczył ... Dajcie znać jak też będziecie wiedzieć co tam, ja tylko czekam na pierwsze ruchy jestem tak ciekawa, czy będę wiedzieć, że to moje maleństwo.