Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nimfii to straszne co piszeszMam nadzieję,ze tu w szpitalu tak nie jest,moje koleżanki były zadowolone z opieki,ale dopytam jeszcze o szczegóły.
Jak rodziłam w UK to położna była cały czas z nami w pokoju,a jak chciała wyjść to się pytała czy może porównując do twoich relacji to niebo a ziemia:-szok:
Madzia737 Olaf ma 2 lata i 4 miesiace. i właśnie sie zsikał w majtki i nawet słowem nie piśnie tylko sie bawi dalej. Zakladam mu majtki i to go może myli. On ma jakąś blokade, przed nasikaniem w nocnik. Potrafi rano siedzieć godzine i nic. Dopiero jak mi już go szkoda sie robi, bo wiem, że on trzyma te siku i założe mu pampersa to po paru minutach jest pełny. No ale narazie biega bez pampersa, inaczej sie nie nauczy. Dodam, że on nie ma generalnie czasu przysiaść, bo wszystko robi w biegu. Fajnie, że Wasz Szkrabek już sobie radzi bez.

No i czekam cierpliwie az zalapie o co biega :-)A w którym szpitalu planujesz rodzić?? I w którym jest tak źle jak piszesz? Ja jestem na etapie wyboru szpitala znaczy najprawdopodobniej będzie to Ujastek ale jeszcze się cały czas zastanawiam.
z opini kolezanek wiem ze byly zadowolone z Ujastka. Byc moze spotkamy sie tam na porodowce ;-)
Jestem strasznie nim rozczarowana i opieka lekarska
To strasznie przykre gdy cala ciaze dbalam o siebie jak moglam tylko po to aby prze bledy lekarskie dziecko urodzilo mi sie z 5pkt Apgar w 1 min, bede to pamietac i pewnie jeszcze dlugo miec pretensje do samej siebie i tego szpitala, za to jak wyszlo.
.W końcu mokre majty tez mu będa przeszkadzały.Z doświadczenia wiem,ze nie jest łatwo i trzeba duuuużo cierpliwości.Ja po dwóch dniach byłam wykonczona psychicznie tym ciągłym pilnowaniem i sadzaniem co 15 min na nocnik,a rezultatów nie było,okropnie to wspominam
Moim niektórym kolezankom poszło znacznie szybciej a aż takiej sporej uwagi do tego nie przywiązywały,z tym ,ze jednej dziecko odpieluchowali praktrycznie w żłobku i to państwowym,a mój chodzi do prywtnego
mam nadzieję,ze to tak już nie zostanie ,bo w poprzedniej ciązy strasznie mi dokuczały,okropne to było.ANDRZELIKA moje gratulacje synusia super zazdroszczę może za tydz.się też dowiem jakiej płci jest moje bobo.
Z innej beczki proszę Was o pomoc tzn.info bo pewno są tu bardziej doświadczone osoby niż ja odebrałam wyniki i zaniepokoiły mnie dodatnie na cytomegalie czytałam w necie o tym ale tylko się zdenerwowałam a do gin.ide dopiero w pon. podaję wyniki może któraś potrafi to zinterpretować
toxoplazmoza igm ilosciowo 0.1 ujemny
toksoplazmoza igm jakosciowo ujemny
cmv igG - pół ilościowo 189.5 iu/ml dodatni
cmv igM- jakosciowo dodatni
proszę napiszcie jak któraś to ma o co chodzi co mi grozi, a olać mnie co z dzidzą?:-(

Cześć Listopadowe Mamy! Muszę przyznać, ze podczytuję, co tu u Was słychać, bo mój termin porodu wypada na sam początek grudnia, więc choć teoretycznie przeynależę do grudniówek, dużo daje mi wiedza, co u Was. Do tego usg genetyczne sugeruje, że mój bobas może się urodzić jeszcze w listopadzie, więc ujawniam się i tu, przyjmiecie dzieckopiątku i lokatora jej brzucha?
Pozdrawiam serdecznie!
Straciłam pracę z powodu ciąży... 
Jeszcze się nie umiem pozbierać. Jedyne, co mnie raduje to to, że moja kruszynka fika zdrowo w brzuszku, tydzień temu miała 5,5 cm. Cieszę się, że mój stres na maluszka nie wpływa, ale cały czas się martwię... Ale teraz będę mieć więcej czasu, by do Was zaglądać.