Madzia737
Maciuś i Majeczka
Anus a ile Olafek ma ? Myśmy zaczęli odpieluchowanie w 2.urodziny,ale powiem Ci,ze dopiero teraz od Wielkanocy nie ma wpadek,a pieluchy ciągle są do spania.
Miałam fajna książeczkę "jak w 7 dni pozbyć się pieluchy" czy jakoś tak,nie pamietam dokładnie tytułu,no i postępowałam tak jak było tam napisane,a chodziło o to,aby wcale pieluch nie zkładać oprócz spania,Jednak ja na dwór trochę bałam się chodzić bez pampka.A później młody wrócił do żłobka i sie posypało,bo babom nie chciało się go co chwile pilnować i mu pieluchę zakładały
No musze przyznać,ze była to trochę droga przez mękę,ale w końcu się udało,chociaż do dzisiaj w żłobku mu pampka rano zakładaja i jak idą na dwór to też,bo się boją ,ze zrobi kupę w gacie,chociaż mi za każdym razem mówi i na dworze też ładnie na trawkę siusia.
Ssabrinaa powodzenia!
Miałam fajna książeczkę "jak w 7 dni pozbyć się pieluchy" czy jakoś tak,nie pamietam dokładnie tytułu,no i postępowałam tak jak było tam napisane,a chodziło o to,aby wcale pieluch nie zkładać oprócz spania,Jednak ja na dwór trochę bałam się chodzić bez pampka.A później młody wrócił do żłobka i sie posypało,bo babom nie chciało się go co chwile pilnować i mu pieluchę zakładały
No musze przyznać,ze była to trochę droga przez mękę,ale w końcu się udało,chociaż do dzisiaj w żłobku mu pampka rano zakładaja i jak idą na dwór to też,bo się boją ,ze zrobi kupę w gacie,chociaż mi za każdym razem mówi i na dworze też ładnie na trawkę siusia.Ssabrinaa powodzenia!
Mam nadzieję,ze tu w szpitalu tak nie jest,moje koleżanki były zadowolone z opieki,ale dopytam jeszcze o szczegóły.