Ewa87
Mama Kacperka i Sandry :)
Cześć wróciłam z wizyty. Wszystko oki. Zbadał mnie ,podejrzeliśmy szybko dzidziolka :-) i tyle szybka wizyta . Powiedział ,że więcej się dowiem 6 czarwca jak pojade na połówkowe. Pytałam się o te leki powiedział ,że jak bardzo bedzie boleć to mam brać tylko z umiarem.
Co do kopniaczków to Margana nie martw się ja też nie czuje jeszcze. Mój lekrz dzisiaj mi powiedział ,że jeszcze do 3 tygodni moge czekać. Też się trochę martwiłam ,ale okazało się ,że oki. Pewnie nasze dzidzie są leniuszkami i wolą spać niż rozrabiać
Nie dostałam na badania ,pewnie na nastepnej wizycie ,a szkoda bo bym była spokojniejsza.
Ach.. zapomniałam napisać ,że byłam przy okazji ze starszakiem naszczepieniu był dzielny. Jak wbiła mu igłe to drugą ręką chciał wyrwać ,ale się na nią darł hi. Waży 13,700 i 85 cm. Taki już duży :-) Lekarzowi za to nie chciał dać się zbadać i nie chciał otworzyć buzi aby sprawdził mu gardło, ale ogólnie był grzeczny. Teraz bedzie miał spokój do 6lat. Tak sobie myśle ,że te szczepionki do najtańszych nie należą 145 zł dałam dzisiaj(wcześniej chyba 130 ,podrożały), a co słyszałam to tylko u nas płatne za granicą nie. Nie wiem czy to prawda, ale co jak co drugie też bede szczepić tymi płatnymi , na dziecku nie ma co oszczędzać. :-)
Co do kopniaczków to Margana nie martw się ja też nie czuje jeszcze. Mój lekrz dzisiaj mi powiedział ,że jeszcze do 3 tygodni moge czekać. Też się trochę martwiłam ,ale okazało się ,że oki. Pewnie nasze dzidzie są leniuszkami i wolą spać niż rozrabiać
Nie dostałam na badania ,pewnie na nastepnej wizycie ,a szkoda bo bym była spokojniejsza.Ach.. zapomniałam napisać ,że byłam przy okazji ze starszakiem naszczepieniu był dzielny. Jak wbiła mu igłe to drugą ręką chciał wyrwać ,ale się na nią darł hi. Waży 13,700 i 85 cm. Taki już duży :-) Lekarzowi za to nie chciał dać się zbadać i nie chciał otworzyć buzi aby sprawdził mu gardło, ale ogólnie był grzeczny. Teraz bedzie miał spokój do 6lat. Tak sobie myśle ,że te szczepionki do najtańszych nie należą 145 zł dałam dzisiaj(wcześniej chyba 130 ,podrożały), a co słyszałam to tylko u nas płatne za granicą nie. Nie wiem czy to prawda, ale co jak co drugie też bede szczepić tymi płatnymi , na dziecku nie ma co oszczędzać. :-)
Ostatnia edycja:
(żarcik oczywiście...;-))