reklama

Listopad 2011

reklama
Babeczki, jeszcze raz dziękuję za słowa wsparcia! :*:* Jak napisała Agutek - może tak się ujawnia początek czegoś lepszego, ale póki co jakoś czarno to widzę... W poniedziałek spotkanie z pracodawcą... :eek::eek: Zobaczymy.

A tu widzę, że królują panowie. :-) Strasznie jestem ciekawa, czy te prognozy się u Was sprawdzą co do płci. :-) U mojej siostry (poród w 2007) miała być do końca dziewczynka, siostra szafę zaopatrzyła różowymi ślicznymi sukieneczkami, a tu... urodził się synek! :-D

Tymczasem życzę Wam dobrej nocki, a sama powoli będę się zbierać, bo strasznie jestem zmęczona.

Winki Ja myślę, ze masz szansę sie dowiedzieć, ale to będzie taka informacja na 80 cos procent. No i też zależy co Dzidziulka zechce pokazać. Będzie dobrze, skoro niektóre z Nas już teraz wiedzą.

Dobranoc wszystkim

dzięki kasienet, ale tak się trochę martwie czytałam też o tym w necie ale liczyłam że któraś z Was to ma i napisze, że to częste w ciąży, a jak czytam o tych wadach powikłaniach to mi się włoś na głowie jerzy
a jam mam ingg i ingm dodatnie czyli dwa plusy czyli choroba w pełni i też ją przebyłam kiedyś, pytałam się znajomej lekarce i też mnie nie pocieszyła tylko kazała konsult.z lekazrem gin. a do poniedziałku daleko :( mam nadzieje że bedzie oki ale dzieki na info ;) a Wam koleżanki gratuluje kolejnych dobrych wiesci od gina

Kati, tak jak Ci pisałam, musisz oznaczyć IgM ilościowo! wtedy będzie można coś więcej powiedzieć, nie wykluczone jest też to, że CMV miałaś przed ciążą i poziom IgM jeszcze się utrzymuje

kachutka no mnie w pierwszej ciazy gin powiedzial ze widzi na USG albo siusiaka albo to pepowina i tez nie byl pewien :-p Na USG czarno bialym nieraz trudno to zaobserwowac we wczesnej ciazy.

Widze ze znow wyż demograficzny chlopców nam nadchodzi :-D Tak samo jak w 2009 gdy rodzilam Macka. Ech! Tylko co oni zrobia za te 20 lat jak tak malo dziewczyn im sie rodzi do pary. Nasi mali męzczyzni chyba beda musieli porzadnie walczyc o te dziewczynki :sorry2:

A propo zakupow dla dzidzi... Zrobilam sobie prezent na Dzien Dziecka - a raczej moim dzieciom ;-) i zamowilam na Allegro ubranka. Dla Macka bluzeczki z Cars, a dla malej fasolinki bodziaki kopertowe, kaftaniki itp bo byly w korzystnej cenie. Wiec conieco z wyprawki juz mam na wszelki wypadek ;-)

Mialam sie Was zapytac, jak planujecie spedzac Dzien Mamy?
Mam na mysli tez mamy w dwupaku po raz pierwszy :tak:

Witam dziewuszki:-)

nimfii co do Dnia Mamy, to nie mam pojęcia, może pójdę na lody z mamą, jakoś chciałabym uczcić ten dzień, zawłaszcza, że po raz pierwszy ja też go będę obchodzić :-D

Pogoda na Śląsku cudna, ma być dziś upalnie, jak zwykle siedzę przed kompem z ręcznikiem na głowie, bo szykuję się do wyjścia, przychodnia, poczta i później odwiedziny dziadka:)
PS jadłam wczoraj przepyszne, wypatrzone na targu truskawki - niebo w gębie, jeszcze tylko maliny, czereśnie, jagody, może poziomki i jedna z największych ciążowych zachcianek zaspokojona:-D

buziory ciężaróweczki:*

reklama
no nie wierzę, co tutaj dzisiaj tak mało postów? zawsze mam o wiele więcej do nadrabiania rano :-)

ja Dnia Matki nie planuję jeszcze obchodzić, za rok, to i owszem, ale teraz jeszcze to jakoś do mnie nie dociera ;-)

ja zaraz zmykam do Ikei jakieś pierdółki pokupować, mam nadzieję, że deszcz nie lunie, bo się coś chmurzy, ale całe szczęście jest cieplutko, miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry