reklama

Listopad 2011

Cześć Listopadowe Mamy! Muszę przyznać, ze podczytuję, co tu u Was słychać, bo mój termin porodu wypada na sam początek grudnia, więc choć teoretycznie przeynależę do grudniówek, dużo daje mi wiedza, co u Was. Do tego usg genetyczne sugeruje, że mój bobas może się urodzić jeszcze w listopadzie, więc ujawniam się i tu, przyjmiecie dzieckopiątku i lokatora jej brzucha?:)
Pozdrawiam serdecznie!

Witam serdecznie :) i gratuluję dzidziusia :)

Hej wszystkim!

Dawno mnie tu nie było, ale teraz u mnie sporo zamieszania i nie za ciekawie... :sad: Straciłam pracę z powodu ciąży... :sad::sad: Jeszcze się nie umiem pozbierać. Jedyne, co mnie raduje to to, że moja kruszynka fika zdrowo w brzuszku, tydzień temu miała 5,5 cm. Cieszę się, że mój stres na maluszka nie wpływa, ale cały czas się martwię... Ale teraz będę mieć więcej czasu, by do Was zaglądać.

Bardzo mi przykro z powodu pracy, spróbuj się nie martwić (wiem, że łatwo mi mówić), ale może to zły lepszego początek :)

Dziewczyny, tak dużo piszecie, że dobrnęłam do połowy. Teraz muszę iść do sklepu, bo jutro o 7 rano jedziemy i nie wyrobię czasowo. Resztę doczytam potem więc proszę się na mnie nie gniewać.

Pochwalę się tylko jeszcze raz, że będę miała syna, sprawę opisałam w odpowiednim wątku.

Ściskamy :)

reklama
Muszę się pochwalić... udało mi się kupić buty !! :-) pasują (choć to 40) i nawet są ładne i będą pasować do sukienki... ;-) ale jestem wykończona... muszę chwilkę odpocząć... ;-)

Ładne z Was chomiczki... :-D ja na szczęście nic nie muszę chować... (choć strasznie szybko znikają orzeszki pistacjowe... ;-))

Hej byłam dzisiaj u lekarza...Powiedział, że ta moja jelitówka nie mogła zaszkodzić dzidzi i żebym się nie martwiła. To było USG prenatalne więc trwało dość długo i wszystko dokładnie pooglądaliśmy. Dzidzi fikało cały czas:-) Wszystko jest ok, termin na 26.11 wg USG, co do płci to pan doktor nie umiał się dopatrzeć jajek, ale powiedział że brak jajek nie koniecznie musi świadczyć o dziewczynce i że jeszcze musimy poczekać z określeniem płci;-) Także zobaczymy za 3 tyg, może wtedy już się coś ujawni. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa, seruszko bije i wszystko jest na swoim miejscu. Nawet paluszki u rączek liczyliśmy:tak:
Gratuluję pozostałym udanych wizyt i znajomości płci dzieciaczków. Zdaje się, że na razie chłopcy przeważają...:szok:

kachutka, super że dzidzia zdrowa :-)

faktycznie u nas w większości chłopaki, ciekawe jak to będzie wyglądać, jak już wszystkie się dowiemy

kachutka super ze wizyta sie udala i ze malenstwo jest zdrowe a jajuszka sie jeszcze moga ujawnic albo i tez nie musza :-D Najwazniejsze ze zdrowe :-)
No ale faktycznie jak na razie przewaga chlopakow jest i tylko jedna dziewczynka :-D Ja mam nadzieje na polowkowym sie dowiedziec co sie u mnie kryje no ale do tej wizyty jeszcze mam sporo czasu :-D

reklama
Hej!

Oj same chlopaki nam sie szykuja. :-)
Ssabrinaa -sliczna ta twoja dzidzia. Jak one szyko rosna :)

Dziewczyny ,czy myslicie ,ze w 17tc i 3dniu lekarz zrobi mi polowkowe? To bedzie w czerwcu bo wtedy mam wizyte w Polsce ,a potem bede tam dopiero pewnie pod koniec lipca. Mam nadzieje, ze nie bedzie to zawczesnie. Mam tez nadzieje ,ze dowiem sie kto tam we mnie mieszka. To bedzie nasza 2 rocznica slubu ,wiec bedzie dla mezusia niespodzianka ,on zostaje w Szwecji ,wiec bedzie czekal na tel . Zobaczymy czy mu powiem:-)

Kupilam dzis przesliczny ,cieplutki spioszek -nie moglam sie opanowac. Kremowo- bezowy :) wiec bezpieczny kolor. A tak sobie obiecywalam ,ze zakupy najwczesniej we wrzesniu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry