reklama

Listopad 2011

moncia jest utworzonych wiele tematow w watku mam listopadowych, zapraszamy do udzielania sie. Zobaczysz ze niebawem bedzie to dla ciebie proste, jak się w to wciagniesz. Mozesz napisac cos o sobie - ktory TC, jak sie czujesz, co porabiasz na codzien :)

reklama
Tak ;)
Ale często też można zwrócić się z jakimś pytaniem czy prośbą o poradę ;)
To cudne ;)
no i wiadomo ploteczki ważna rzecz !

Witaj moncia86 :)

Ja wczoraj gotowałam botwinkę i mam jeszcze na dziś, a na drugie robię dziś pieczeń z ziemniaczkami i fasolką szparagową. Mężuś i synuś się ucieszą :) Wczoraj natomiast robiłam kluski parowe z sosem truskawkowym.

wiec tydzień 16 :) czuje się naprawde dobrze... oby nie zapeszać jedyne co mi dolega to alergia której wczesniej nie miałam :( a teraz nie zabardzo pozwala na wypoczywanie na świerzym powietrzu obecnie jestem w domu odpoczywam na L4 zakonczyłam pisanie pracy mgr jest sprawdzana w okolicach lipca czeka mnie obrona:szok: oczywiście jak zalicze wszytskie egzaminy:-)

Zdecydowanie tak moncia, zwlaszcza ze jestem na tabletkach moczopednych wiec kazda szklanke wody jaka wypije wysikuje w momencie ;) W nocy min 3 pobudki na siku.

moncia jestes rocznik 86 jak podejrzewam z nicka? Ja tak samo! Gratuluje ukonczenia studiow niebawem i napisania pracy! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry