reklama

Listopad 2011

Dziewczyny a Wy jakieś witaminy bierzecie? bo mi lekarz na razie nic nie mówił (no chyba że teraz w pon powie) no i nie wiem czy sama mogę coś brać. ewentualnie co polecacie?

reklama
takie uroki ciąży do tego bolące cycki ;)
kręgosłup
Podwyższone ciśnienie
bóle głowy zachcianki i inne....
a powiem wam że mimo to mogła bym tak w ciązy ze 2 lata chodzić ;);-)
Ja od początku Femibion (kiedyś Feminatal metafolin 800 sie to zwało) w tej chwili natal 1 a już niedługo natal 2 czyli ten sam zestaw + kwasy ;)
Polecam
I od tygodnia żelazo bo miałam słabą hemoglobinę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj moncia86

Ja biore w chwili obecnej pharmaton matruelle.

Dziewczyny ja sie poddaje, tyle produkujecie ze nie wyrabiam, musze sie wylaczyc na kilka godzin bo inaczej to mnie chyba z roboty wywala, bo nic innego nie robie tylko sledze forum :)

Ja to tez siku co chwilke latam,z cisnieniem nie mam problemu a kregoslup ostatni mi nie dokucza,cale szczescie :-) A co do witaminek no to Ja biore zelazo bo mam niby lekka anemie i do tego biore Pregnacare a jak mi sie skoncza to zakupie Pregnacare Plus z Omega3 :tak:
angie80 hihihi dobre no ale lepiej jakby Cie nie zwolnili ;-):-D

reklama
aneczka ja biore od samego poczatku witaminy, nawet jeszcze przed ciążą. W chwili obecnej to Pharmaton Maturelle, moge polecic bo zawiera wszystko co potrzebne. Płace za opakowanie ok 40zl.

bryszka ja tez moglabym byc w wiecznej ciazy :-) Zwlaszcza takiej jak na II trymestr, gdzie jest jeszcze dosc lekko, a pierwsze objawy juz nie mecza. Jak urodzilam Macka to bardzo brakowalo mi jego ruchow w brzuszku itp. Wlasciwie to chcialam byc od razu w kolejnej ciazy ale to nie byloby mozliwe.

moncia jest specjalny temat dotyczacy ciazowych zachcianek, tam mozesz poczytac co dziewczyny juz pisaly.
Listopad 2011
Spójrz jaka długa lista temator pod spodem :tak:
Kilka mam zna już płeć, i chyba wiecej chłopców, choc dziewczynki tez sie ujawniaja w coraz to wiekszej grupie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry