Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bryszka chyba lepsze to niż nie usłyszeć tego wcale przez całe życie.Mi moja mama nigdy nie powiedziała "kocham cię"Najwyraźnie masz mamę bardzo zawziętą
nie zadzwoni nie zapyta ale na pewno ciągle myśli...
Moja mama dzwoni do mnie często i ciągle mi powtarza kocham Cię.... podczas 10 min rozmowy potrafi mi to powiedzieć 10 razy.... i taka nadgorliwość też czasem męczy więc i tak źle i tak nie dobrze![]()
Wiem,ze mnie kocha,chyba ma po prostu problem z okazywaniem uczuć,bo też nie pamiętam żeby mnie przytulała.No trudno:-( Ja za to Maciusiuowi nie szczędzę czułości,z resztą on jest taki przytulasek jakich mało
a tera zdodatkowo jeszcze mnie w brzuszek kilka razy dziennie całuje:-)Ponko to i tak nie tanio.Ja wyczytałam na stronie naszego szpitala,ze pokój indywidualny to 30 zł/dobę,a o podwyższonym standardzie 35zł/dobę.Tam chyba też tatuś moze siedzieć całą dobę,bo w tych normalnych salach kilkuosobowych to tylko w porze odwiedzin.U nas sale są 2 lub 3-osobowe więc i tak nie jest źle.Zastanawiam sie czy oby nie wziąść właśnie tego pojedynczego,bo jest spokój ,a co najważniejsze nie odwiedziają cię tłumy z rodziny sąsiadek leżacych na tej samej sali, nie budzą cię cudze dzieci itd.Ale z drugiej strony jak np chcesz wyjsć do wc,to taką sąsiadkę mozesz poprosić ,aby ci chwile dziecko przypilnowała,a jak leżysz sama to klops.Nie wiem jeszcze sama się nad tym zastanawiam. Żałuje,ze przy poprzednim porodzie takiej opcji nie wykorzystałam,bo najbardziej się stresowałam płaczem mojego dziecka w nocy gdzie wszyscy inni spali,ale tam to było 50 funtów/dobę i na szczęscie dzień po porodzie wyszłam już do domu.J
U nas tyle co zapłacę, to za pojedynczą salę po porodzie (300zł) to wtedy A. będzie mógł siedzieć ze mną i Filipkiem do 21:00 w pokoju, a w innym wypadku jest tylko pokój odwiedzin i nie może przebywać ze mną sam na sam. Uznaliśmy, że to dla nas bardzo ważne, intymność po porodzie (no i pewnie trauma będzie mniejsza) więc się na to decydujemy
![]()
a jeśli chodzi o nacinanie krocz to można właśnie robić sobie masaż krocza i tak od ok.36tc pić herbatę z liści malin na lepszą elastyczność pochwy pomaga własnie na uniknięciu nacinania krocza.
Madzia - ja mam z mamą tak samo...kapa na całego, kiedy powiedziałam jej miesiąc temu, że muszę leżeć to wyraziła ubolewanie jak sobie poradzimy i tyle ją widziałam i słyszałam. Nic ją nie interesuje. Też jest mi przykro. Ale dobrze, że mądrego i dobrego męża i syna mam. Damy sobie radę.

no ale kazdy z nas zrobi jak uwaza najlepiej
;-)
Dawno tu nie pisałam do Was ale kurcze zajob na maksa ostatnio. Wróciłam do pracy po urlopie i jakoś nie było czasu napisać, choć starałam sie stale zaglądać i czytać co u Was:-)
:-(