Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tzn mogłabym w podopolskich miastach jeszcze,ale dla mnie to nie do przyjęcia skoro szpital mam na miejscu.Na szczęście ciocia mojego K tam pracuje i myslę,że nie będzie najgorzej.Z resztą od różnych dziewczyn słyszałam same dobre opinie.
super ze spedzilas milo czas i ze wrocilas wypoczeta :-) mysmy tez tesknily ;-)

...nie chce się w szczegółach rozpisywać, ale popłakałam się ostatnio przez nich nie raz...jak widać nie ma lekko, jak nie teściowa czy mąż, to zawsze się znajdzie ktoś kto życie zatruje

a ja bym była pierwsza do skorzystania.
Wczoraj siostrze wysłałam zdjęcia Mai,a ta pokazała mamie to się podobno wszystkim koleżankom z pracy chwaliła,ale sama nawet nie zadzwoni i nie spyta jak sie czuję i co w ogóle na wizycie .Najwyraźnie masz mamę bardzo zawziętąBryszka co do znieczulenia to u nas w normalnym szpitalu i tak tyle kosztuje jak nie więcej.Ale jakiś czas temu w ogóle je wycofali,bo to podobno nielegalne jak sie za to pobiera opłaty oczywiście w normalnym szpitalu,a nie prywatnie.więc sie wycwanili i wcale nie dajaa ja bym była pierwsza do skorzystania.
Majuśka współczuję ci strasznie.Ja za to na odwrót-mam zgryz z mamą od czasu pobytu nad morzem.Jeszcze tam żeśmy się pożarły,a od powrotu ,a będzie już prawie 2 tyg.ani ona ani ja nie dzwonimy do siebieWczoraj siostrze wysłałam zdjęcia Mai,a ta pokazała mamie to się podobno wszystkim koleżankom z pracy chwaliła,ale sama nawet nie zadzwoni i nie spyta jak sie czuję i co w ogóle na wizycie .

Nimfi no to super, ze urodziłaś bez nacięcia. Ja jestem jedną z tych co została nacięta z założenia, że lepiej naciąć profilaktycznie. Dlatego tak jak pisałam już Ponko straciłam jakiekolwiek nadzieje, że tym razem nie natną albo, że położna przypilnuje. Raczej sie nastawiam znów na te nacięcie. Wolę się miło rozczarować.No nic rodzę, tym razem w Gdyni to zobaczymy.
Te nacięcie w trakcie parcia nie boli ale kiepsko się goi, szwy ciągną a siedzieć normalnie to nie mogłam z 3 tygodnie. Dla mnie szycie, gojenie się krocza i zdejmowanie zdejmowanie szwów było gorsze niż poród. Naprawdę dziewczyny!!!!
Dostałam podwójne znieczulenie miejscowe gdy lekarka mnie szyła bo tak bolało i tak się rzucałam na tym fotelu, że chyba by mnie nie dała rady zszyć.
Ja też chyba skłaniam się bardziej do tej prywatnej kliniki, podobno personel świetny, bardzo oddany i nie gorzej wyspecjalizowany od szpitali państwowych(ta sama kadra) więc zaoszczędzę na prywatnej położnej
co do płatnego znieczulenia to wogóle nie rozważałam tego chciała bym rodzić bez ale jak będzie ... zycie pokaże w razie czego to wydam na ZZO to co zaoszczędze na prywatnej położnej
sprzęt najnowocześniejszy, poradnia laktacyjna, sale porodowe i po porodowe pojedyńcze, ciąże mam bez komplikacji nie mam cukrzycy ani innych wskazań do rodzenia w szpitalu wojewódzkim, u mnie też cesarkę w razie potrzeby zrobią, no i Ł będzie z nami bo ja niczego tak się nie boję ja rodzenia bez mojego ukochanego;-)