Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej dziewczynki.
O dziwo dziś spałam dobrze, ale też się męczę w nocy strasznie, budzę się, śpię niespokojnie i jazdy z humorami mam teraz okropne, płakać mi się chce bez powodu i jestem roztargniona jak nigdy. Wszystkim się martwię i przeżywam 3 razy bardziej niż trzeba...:/ Psychika mi daje teraz popalić...
U nas dziś chłodniej, ale przyjemnie![]()
Ale na szczęście dość rzadko póki co... 
Ja dzisiaj też w miarę spałam, ale poszłam w kimono około północy i o 6 pobudka, to chyba trochę krótko...też mam takie nastroje chwilami, że sama się ich boję, nachodzą mnie takie myśli, że sobie nie poradze z małą, że nie wyrobię psychicznie i fizycznie, nigdy taka nie byłam...te hormony to po prostu robią z nami co chcą.....
Dziewczyny, czy myślałyście już o tym , że większość naszych pociech to będą małe SkorpionikiJa się raczej na pewno nie wywinę z małej Skorpionicy, oczywiście traktuję to z przymrużeniem oka, ale lepiej sie nastawić, że łatwo nie będzie :

A u nas Strzelec - termin 24.11. :-)ja też jak już wczoraj wspomniałam mam wizytę na 18.30![]()
Ja mam na 23.11 więc to chyba już też strzelec :-) ale myślę,ze się szybciej urodzi,chociaż ostatnio tez tak myślałam i urodziłąm tydzień po terminie![]()

Madzia nie wiedzialam ze masz az tak niskie cisnienieU mnie najnizsze to 90/60 i w zasadzie standardowe ;-) a wtedy czuje sie juz strasznie.
Prawa jazdy nie mam ale nawet bym sie nie pokusila na jazde autem w takim stanie jak jestemNo i w sumie ciesze sie ze Macka nie musze odbierac ze żłobka itp bo nie dalabym rady sie tak zorganizowac na chwile obecna zeby wstawac wczesnie rano i go wyprawic, pozniej odebrac o ktorejs godzinie.
Ech no ale najwazniejsze ze rodzina pomaga w zajmowaniu sie Mackiem, bo ma on przynajmniej jakies twórcze zajecie ;-)
agutek staram sie brac MgB6 podczas posilku i zmuszam sie do picia wiekszej ilosci wody, bo tez slyszalam ze to pomaga, a ja od poczatku ciazy bardzo malo pije.
onanana ja mialam te skurcze 3 dni pod rzad w nocy a dzis w nocy spokój.... i miejmy nadzieje ze tak zostanie. Jednak podczas chodzenia czuje ten naciagniety miesien w nodze![]()

Nie chcę nawet myśleć, co by było, jak malutką trzeba będzie gdzieś zawieźć, pojechać do lekarza, a M. akurat nie będzie mógł! Dlatego zmobilizowałam się ostro i teraz robię. 
A jak samopoczucie? Mam nadzieję, że skurcze nie dadzą więcej o sobie znać przed porodem!dzieki kochane za kciuki ale własnie sie pakuje i jade do szpitala, napisała na skierowaniu zagrozenie przedwczesnym porodem, mam nadzieje ze tak jednak nie bedzie...trzymajcie sie kochane ja pewnie do poniedziałku nie wroce..
Ale musiałam załatwić sprawy zw. z moim macierzyńskim, na który już niedługo przechodzę. Poza tym apteka i małe zakupy... No i dziś miałam też wizytę u mojego lekarza. Teraz już się byczę poobiednio i pewnie nic twórczego już dziś nie zrobię!
Miłego popołudnia!dzieki kochane za kciuki ale własnie sie pakuje i jade do szpitala, napisała na skierowaniu zagrozenie przedwczesnym porodem, mam nadzieje ze tak jednak nie bedzie...trzymajcie sie kochane ja pewnie do poniedziałku nie wroce..
Ja mam termin na 2.11, a ze moja dzidzia juz od dawna pcha się na swiat to jest jeszcze szansa, ze ze skorpiona zrobi się waga..