Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jeszcze ostatnio sie chwalilam ze mnie nie meczy wiec wywolalam wilka z lasu
no ale na szczescie po szklance cieplego mleka lepiej sie poczulam i zanim poszlam spac to mi przeszlo
cześć Dziewczyny, ja dzisiaj szybciutko się tylko przywitam! Muszę ze swoim M. jechać na pogotowie, rąbał drzewo i wbiło mu się coś do oka :-( jak nie urok, to sr...., że się tak brzydko wyrażę! Miłego dnia dla wszystkich!

Dzisiaj mam wizyte juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze wszyzstko w porządeczku i Zuzia rosnie elegancko:-)
dzisiaj idziemy na randkę zaraz jak wróci z pracy.
Chłopów kurde trzeba sobie wychować, ja już stawiam na swoim i nie odpuszczam. Ja jestem dobra, ale też chcę być tak samo traktowana. I nie mówię o prezentach czy śniadaniach, ale po prostu o tym, żeby czasem o mnie pamiętał.
Byłam wczoraj na wizycie, zaraz opiszę gdzie trzeba. Ogólnie jestem zadowolona![]()
Życzę udanej randki Potem małe zakupy z mamą, bo już dawno nie wychodziłyśmy razem.
Na szczeście to już był 39 tc więc nie było problemu...Pozdrawiam wszystkie z Was ciepło
Najważniejsze, że nie stracił oka. Faktycznie tragedia z okulistą, w szpitalu nie ma wcale, w przychodni przyszpitalnej nie było, bo na L4, musieliśmy jechać do innej miejscowości, ale już nie zdążyliśmy, więc poszliśmy prywatnie. Oczywiście pieniążki na łóżeczko są w oku męża, no i oczywiście teraz jest na L4. Umęczyłam się tylko i na koniec na nim wyżyłam, głupio mi teraz, bo chłop nie widzi a ja go opieprzyłam, że nie zauważył, że pies uciekł jak wjeżdżałam go garażu. No nic spróbuję się na chwilę zdrzemnąć i za chwilę kolejna pobudka. Dobranoc!