Cocca
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Jesteście niemożliwe, ciężko mi Was ostatnio nadgonić, ale obiecuję się poprawić od przyszłego tygodnia, jak mój M. pójdzie w końcu do pracy, bo jakoś mi cały dzień potrafi rozbić ;-) samemu źle, z facetem też nie dobrze! Dziś idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia, jutro USG.
Martttika Witamy na forum, czasami w ferworze rozmów, niektóre posty "uciekają" ale spokojnie, na pewno zostałaś zauważona i z problemami wszelkiej maści możesz do nas uderzyć! Trzymaj sie cieplutko :-)
Cześć Katerinka! Pytałaś o badania serca- można jak najbardziej wykonywać, to tak samo jak z USG, ja miałam holtera przez 24 godz. i oprócz tego, że w ciąży to strasznie niewygodne to dzidziusiowi nic nie grozi, więc się nie martw. Sama mam problemy z sercem i Hashimoto z niedoczynnością tarczycy, więc jak masz jakieś pytania to możesz do mnie uderzać w tych sprawach. Zresztą wiem, że kilka dziewczyn ma problemy z tarczycą.
Martttika Witamy na forum, czasami w ferworze rozmów, niektóre posty "uciekają" ale spokojnie, na pewno zostałaś zauważona i z problemami wszelkiej maści możesz do nas uderzyć! Trzymaj sie cieplutko :-)
Cześć Katerinka! Pytałaś o badania serca- można jak najbardziej wykonywać, to tak samo jak z USG, ja miałam holtera przez 24 godz. i oprócz tego, że w ciąży to strasznie niewygodne to dzidziusiowi nic nie grozi, więc się nie martw. Sama mam problemy z sercem i Hashimoto z niedoczynnością tarczycy, więc jak masz jakieś pytania to możesz do mnie uderzać w tych sprawach. Zresztą wiem, że kilka dziewczyn ma problemy z tarczycą.
Po wczorajszych zakupacvh i dentyscie nawet spoko cos tam malemu dokupilam jakies bodziaki,spodnie dresowe i bluzki ale tyle lazenia mialam bo jeszcze rachunki do zaplacanie ze na wieczor juz nie mialam na nic sily dziewczyny,jeszcze moj niby po pracy mial mnie odebrac z miasta ale oczywiscie w dniu kiedy Ja mam wyjsciowe na miasto on musi dluzej w pracy zostac
wiec tak na dobry koniec dnia wrocilam z odgniatami na pietach i z okropnym bolem nog i stop
.Dziewczyny po prostu tragedia teraz dla mnie isc gdziekolwiek samemu,brzuch wielki i ciezko sie chodzi a ludzie ehh a to Cie tutaj szturchna a tam popchna no kuzwa mac nie widza ze Ja z takim brzuchem,szkoda slow.
Tylko je przelecialam bo jestem dzis jak kapeć zdechły i nie moge dojść do siebie