katerinka ja tez mialam rozne wizje czopa śluzowego a w rezultacie nawet go nie widzialam na oczy ;-) podejrzewam ze odpłynol z wodami plodowymi do WC

U nas seks tez przypomina wage wielorybią ;-) moj mąż jest doslownie dwa razy większy odemnie

Nie dosc ze wysoki to jeszcze dwa razy cięższy

Sam nieraz mowi ze wygladam jak słonik, ale nie wiem dlaczego nie umiem sie o to gniewac. Gdyby ktokolwiek inny mi to powiedzial to pewnie byloby mi przykro, a on moze mowic takie rzeczy, bo wiem ze nie mysli tak na serio ;-)
agutek teraz pozostaje mi popranie ubranek malucha i bede miala z glowy to co najwazneijsze

W spokoju czekanie na poród
leika a ja wlasnie mam elektroluxa :-( bardzo polecanego przez kazdego kogo tylko znalam

i chyba juz nigdy tego produktu nie kupie
Wiem wlasnie ze teraz robia sprzety elektroniczne takie, ktore czesciej zawodza, trzeba je naprawiac albo kupowac nowe. Robia wszystko na ilosc, a nie przykladaja sie do jakosci...
Mam pralke i lodowke z Elektroluxa i zdaje sie ze obie pojda do wymiany za jakies 2 lata.
Teraz kupilismy jeszcze TV z Philipsa i sie zastanawiam czy pociagnie dłużej niz 2 lata, bo jak nie to nie wiem skad wezmiemy kase na nowe sprzety
AGD i RTV zakupione jeszcze z 5 lat temu trzymaja sie w miare dobrze z tego co slysze od znajomych, ale te sprzety co zakupione sa np rok temu to juz po naprawach, albo nawet calkowitym zepsuciu

no nic.... pralka niezbedna nam do zycia jest bo pranie robie codziennie. I to tez ma wplyw na to ze sie tak szybko psuje.