angie80
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
mnie dzis przywital deszczowy i pochmurny dzien, nic tylko spac a tu pracowac trzeba.
Katerinka troche mnie ubawilac tymi wielorybami :-) maz pewnie nie chcial Cie urazic. Moj za to uwaza ze seks w ciazy to cos jakby swietokradztwo wiec wlasciwie go nie ma.
Agutek prasowalas o 3 w nocy??
Ja spalam jak zabity, tylko o 5.20 mialam nieplanowana pobudke. Moj maz z pracy mial zadzwonic na inny obiekt a zamiast tego wybral nasz numer domowy, ja nietomna doszla do telefonu a on w szoku ze to ja po drugiej stronie telefonu. Ma szczescie ze zaraz potem zasnelam z powrotem.
Biore sie za robote bo koniec miesiaca i trzeba troche rzeczy pokonczyc.
mnie dzis przywital deszczowy i pochmurny dzien, nic tylko spac a tu pracowac trzeba.
Katerinka troche mnie ubawilac tymi wielorybami :-) maz pewnie nie chcial Cie urazic. Moj za to uwaza ze seks w ciazy to cos jakby swietokradztwo wiec wlasciwie go nie ma.
Agutek prasowalas o 3 w nocy??

Ja spalam jak zabity, tylko o 5.20 mialam nieplanowana pobudke. Moj maz z pracy mial zadzwonic na inny obiekt a zamiast tego wybral nasz numer domowy, ja nietomna doszla do telefonu a on w szoku ze to ja po drugiej stronie telefonu. Ma szczescie ze zaraz potem zasnelam z powrotem.
Biore sie za robote bo koniec miesiaca i trzeba troche rzeczy pokonczyc.
nie będzie mu wypominać traumatycznych wspomnień prenatalnych, jakichkolwiek krzyków jęków nie będzie pamiętać i tak dalej.
Ile par majtek jednorazowych kupiłyście? Na razie mam 4 pary, jak braknie to dokupię w aptece przy szpitalu chyba...
A ja już zaliczyłam dzisiaj Ikeę i dokupiłam Tosi do pokoiku zasłonki, dwie lampki:kwiatuszek i biedronkę, takie fajne pudełeczka na pierdółki i dywanik-serduszko...Jak wszystko poukładam i zawieszę zasłony to zrobię zdjęcie i Wam pokażę, bo wtedy pokoik będzie już gotowy w 100%.