ponko jesli masz taka szanse to moze lepiej odloz przykra rozmowe z tata na nastepna okazje? Teraz ten stres jest dla ciebie nie wskazany, a moze byc i tak ze ty uslyszysz cos czego bys nie chciala, badź powiesz cos czego poźniej bedziesz żałowac?
Może lepiej spotkac sie na chwile i pogadac na zasadzie "co u Ciebie?". Wiem ze ciągle odwlekanie problemow to nie rozwiazanie, a jednak sama jestem mistrzynia właśnie w odkładanie na potem ważnych rozmów ;-)
Sama wiesz najlepiej na ile sprawa jest pilna - jesli uważasz że teraz nadszedl czas na rozmowe, to 3mam za Ciebie kciuki, aby rozwineła sie po Twojej myśli.
katerinka moj maz sie nie obawia niczego w trakcie stosunku ;-) a raczej domaga sie go czesciej niz ja bym chciala, a jednak jest wyrozumialy jak mowie NIE. W pierwszej ciazy czesciej sie na mnie obrazal gdy nie mialam ochoty na sex, a teraz w kolko powtarza ze najwazniejsze zdrowie dzidzi i moje samopoczucie.
A jak chodzi o majtki to ja zakupilam na Allegro w promocji siateczkowe Hartmann i mam 10 szt. One sa wielorazowego użytku, takie do prania. W szpitalu pralam je w rekach i szybko schły. To dla mnie zaleta. No a zmienialam je min 2 razy dziennie, wiec 4 szt raczej ci nie starcza.
No chyba ze chcesz uzywac od razu bawelnianych bo tez mozna? Jak komu wygodniej ;-)
Ja bede uzywac siateczkowych tez w domu do czasu az bede uzywac podkladow z Belli a wiec pewnie ze 2 tyg. A to dlatego ze sa przewiewne i jak dla mnie strasznie wygodne.
margana w pierwszej ciazy mielismy 3 miesiace celibatu i to akurat rozpoczol sie tuz przed naszym ślubem, wiec noc poslubna odrobilismy na kilka dni przed porodem jak celibat zostal zdjety przez gina ;-)
Chyba do konca zycia bede pamietac ten ciezki okres zaraz po slubie. Bo oddalilismy sie od siebie strasznie...
Mam nadzieje ze Wy trzymacie sie razem w tym 6msc okresie celibatu

A poza tym tematem wierze ze jest ci juz bardzo ciezko w obecnej sytuacji. Wiesz to jzu naprawde niedaleko konca