Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Andrzelika miło, że się odezwałaś![]()
NIedługo tzn od weekendu ja będę się rzadko odzywać bo nie będę miała Internetu ale będę się starała często do Was zaglądać i pisać![]()
Ja znowu miałam okropną noc, było mi nie dobrze, nie mogłam się ruszać bo mnie ciągle brzuch bolał nie wiem co się dzieje ale wydaje mi się, że to normalne jest w naszym stanie... Ja dzisiaj chodzę niewyspana, byłam rano na badaniach. Jutro pójdę sobie po wyniki ewentualnie podjadę dziś wieczorem. Moja lista rzeczy się trochę zmiejszyła ale jeszcze sporo tych najważniejszych i najdroższych rzeczy zostało.
Dziewczyny poradźcie mi, w sobotę moja koleżanka ma wesele na które jesteśmy zaproszeni. Oni u nas byli całą noc, ja niestety nie jestem w stanie całej nocy być. Zastanawiam się czy iść na obiad do nich i dać im symbolicznie 200zł za te 2 godz wesela czy iść tylko na ślub i dać jakiś skromny prezent typu jakieś ładne ręczniki w pudełku albo coś tego typu. NIe jestem chętna zbytnio iść na wesele bo nie mam się w co ubrać, a poza tym tam każdy będzie odwalony w sukienki itp, a ja założę getry i tunikę? Głupio mi... Poradźcie mi...
te dwie stówki napewno bardzo Ci się przydadzą na coś dla Dzidzi, a dawać kasę tylko dlatego, że się zjadło obiad to bez sensu. Moje zdanie jest takie a nie inne, bo ja ogólnie nie przepadam za weselami;-) Ale generalnie wychodzę z założenia żeby nigdy nie robić nic na przekór sobie więc zrób to na co naprawdę masz ochotę