Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niuniunia Niestety rodziłam na tyle dawno temu, że nie pamiętam jak długo trwają te poporodowe "odchpdy" poradźcie ile opakowań tych podkładów kupić, bo tez nie wiem, no i jakie majtki poporodowe polecacie, czy te siatkowe są ok?? Bo słyszałam, że te siatkowe nie bardzo, lepsze te drugie, już głupia jestem......
Mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły... Czy po porodzie zarówno i po cesarce jak i po naturalnym długo ta krew z nas tam sobie leci? Czy tylko na początku przez kilka dni, a później przestaje?
Niestety rodziłam na tyle dawno temu, że nie pamiętam jak długo trwają te poporodowe "odchpdy" poradźcie ile opakowań tych podkładów kupić, bo tez nie wiem, no i jakie majtki poporodowe polecacie, czy te siatkowe są ok?? Bo słyszałam, że te siatkowe nie bardzo, lepsze te drugie, już głupia jestem......
U mnie w połogu przez 2 tygodnie było bardzo, 2 tygodnie średnio i 2 tygodnie normalnie jak przy standardowej miesiączce. Niestety u mnie połóg trwał równe 6 tygodni.
U mnie właśnie tych dużych podkładów poszło sporo, jeszcze w domu ich długo używałam, dopiero dobrze po połowie połogu przeszłam na podpaski i to typu always night...z tych dłuższych i bardziej chłonnych.
A majtki polecam siatkowe.

kurczę to nieładnie z ich stronykati mojemu męzowi bylo bardziej przykro niż mi że znajomi nie przyszli ;-) bo to on szykowal sałatke i zrobil zakupy z myslą o nich. Dla mnie nawet lepiej jak jest mniej osob w mieszkaniu no bo wole teraz cisze i spokój, oraz mozliwość wyspania sie w nocy.
Jednak wiem ze nieobecnosc znajomych nie jest kwestia przypadku, bo to juz nie pierwszy raz jak nam odmawiaja, a sami ani raz nie zadzwonia zeby sie umuwic... no i to tak z nimi![]()