Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozostali znajomi byli ze strony męża, ale jak widać miał mniej szczescia, bo chyba tylko po szkole sredniej mu pozostała ta garstka, na ktora jak widać, liczyc nie możemy w razie potrzeby 
I choć daleko im do rodzin idealnych to przynajmniej maja male dzieci, wiec zawsze jesli jakiś temat wspólny 

za to przy niemowlaczku sa male szanse.
Bo jeszcze calkiem niedawno byłam pełna obaw. A teraz już luzzziiiikkkk :-)
Nadeszła pora i na mnie choć powiem Wam ze bardzo lubię swoją prace i jest mi trochę smutno no ale powoli nie wyrabiam z jednoczesną pracą zawodową i pracami domowymi związanymi z remontem i przeprowadzką:-(

czuję podobnie, bo strasznie chciałabym już mieć synka przy sobie (oczywiście niech sobie jeszcze ładnie rośnie w brzuszku), a z drugiej strony nie mogę narzekać na samopoczucie w ciąży, jest to wspaniały okres myślenia o dziecku, rozwijania się miłości do niego, planowania i realizacji tych marzeń i planów.Ja z jednej strony już bardzo chciałabym urodzić, z drugiej też lubię ten stan i będzie mi poniekąd brakować brzuszka (dziwne to).