Margana
Fanka BB :)
Bryszka my to nic nie działamy od 5 miesięcy
, bo nie wolno było. A teraz to on się boi, ze po zdjeciu pessara szyjka jest osłabiona i szybciej jakąś infekcje złapie, albo coś sie stanie. Poza tym wszystko mnie tam strasznie boli i on o tym wie
No nic bede dalej próbować;-)
Katerinka to sie nie dziwie, ze sie wystraszyłaś. Ja to juz mam takie przygody odkad leki odstawiłam, więc się trochę przyzwyczaiłam. Chociaż aż tak to mnie nie bolało nawet zaraz po odstawieniu.
, bo nie wolno było. A teraz to on się boi, ze po zdjeciu pessara szyjka jest osłabiona i szybciej jakąś infekcje złapie, albo coś sie stanie. Poza tym wszystko mnie tam strasznie boli i on o tym wie
No nic bede dalej próbować;-)Katerinka to sie nie dziwie, ze sie wystraszyłaś. Ja to juz mam takie przygody odkad leki odstawiłam, więc się trochę przyzwyczaiłam. Chociaż aż tak to mnie nie bolało nawet zaraz po odstawieniu.
.
Wczoraj ledwo żyłam po powrocie do domu, padnięta byłam okropnie...
Ręka mi prawie nawaliła w czasie pisania, egzamin był długi i trudny i w czasie pisania strasznie mi ręce - obie - drętwiały i traciłam czucie!!! Teraz naszła opuchlizna, więc juz sama nie wiem, czy to coś z krążeniem, czy też z wodą w organiźmie...
:-
No, ale ja miałam chwilę w szpitalu, żeby poznać malucha, a on uczy się wszystkiego dopiero teraz.