Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

poukładam w szafkach i mam finito- Klaudulka może się rodzić 

Nadzieje zawsze warto miec 
Troszke dla mnie strata czasu, bo pamietam ze jak bylam w ciazy z Mackiem to lekarka w ogole nie rozumiala co ja od niej chce i musislala jej ja tlumaczyc ze potrzebuje tylko pieczatke, bo wiem ze moj stan zdrowia pozwala mi rodzic SN ;-)
:-)
Noc przespana,z jedna tylko pobudka na WC wiec super bo sie na koniec przynajmniej wysypiam w miare dobrze 
Zaraz jadę na placki ziemniaczane do dziadkaA ja dzis tez do gina ide i do internisty....
Do internisty tylko po to aby podbil w karcie ciazy pieczatke, ze bylam i ze moge rodzic SNTroszke dla mnie strata czasu, bo pamietam ze jak bylam w ciazy z Mackiem to lekarka w ogole nie rozumiala co ja od niej chce i musislala jej ja tlumaczyc ze potrzebuje tylko pieczatke, bo wiem ze moj stan zdrowia pozwala mi rodzic SN ;-)
u nas też szaroburo![]()
kachutka u mnie tak samo zero dolegliwości od początku ciąży dopiero od 34tc, skurcze brzucha i ból w kroczu![]()
Julianna powodzenia na wizyciekciuki zaciśnięte za weekend
Też zamierzam jeść normalnie jak będę karmić piersią![]()
. O dziwo paracetamol pomógł... Przed ciążą przy takiej akcji kilka ibuprofenów zjadałam, kładłam się w ciemnym cichym pokoju i jęczałam pół dnia.
bo już czuję że będzie milion opinii... A niech mi w szpitalu dwie różne zmiany mówią co innego to będę się awanturować żeby jedną wersję ustaliły ;-) Może tak nie będzie...