Dziewczyny, tu jest rozsądnie napisany artykuł o karmieniu piersią. Zerknijcie w wolnej chwili
Dieta.pl | Dla mamy | Co może jeść mama karmiąca

Dieta.pl | Dla mamy | Co może jeść mama karmiąca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i skurcze w pachwinach tez.Pytałam wczoraj o to gina,bo normalnie zwalają z nóg,powiedział,ze normalne i przejdzie
za miesiąc
Juz postanowiłam,ze chce jednoosobową tam gdzie tatuś będzie mógł nawet na noc zostać,chociaż pewnie nie zostanie,no bo Maciek jeszcze jest,ale bynajmniej będzie siedział ile będzie chciał,nikogo to krępowac nie będzie i ja się nie będe stresować innymi mamami,dziećmi i odwiedzającymi.U nas taka salka to 30 zł/dobę czyli żaden pieniądz.O ile wolna będzie oczywiście.
jakoś mi to nie idzie zbytnio.

W szpitalu gdzie nimfii i ja i Anek się wybieramy w standardzie są 2 i 3 osobowe, ale też można wykupić dobę dla męża i wtedy ma się dwójkę dla siebie dziecka i małżona za jedyne 300 złNimfii ja bym się psychicznie wykończyła na sali 6-cio osobowejJuz postanowiłam,ze chce jednoosobową tam gdzie tatuś będzie mógł nawet na noc zostać,chociaż pewnie nie zostanie,no bo Maciek jeszcze jest,ale bynajmniej będzie siedział ile będzie chciał,nikogo to krępowac nie będzie i ja się nie będe stresować innymi mamami,dziećmi i odwiedzającymi.U nas taka salka to 30 zł/dobę czyli żaden pieniądz.O ile wolna będzie oczywiście.
w tym ma jedzonko
taka krakowska cena za hotel... tylko nie ten standard (chyba gwiazdek mało) i lokalizacja no ale przymusu przecież nie ma ;-) Oczywiście to też jest w ramach wolnych miejsc
i sie zmachalam troche,wrocilam do domu zadyszana i sapalam jak stara baba....
no ale zauwazylam ze mam wiecej uplawow takich bialawych,wiec moze cos sie juz tam powoli rozkreca
a za tydzien mam spotkanie z ginekologiem w szpitalu.
I tak masz fajnie,ze będzie cię gin oglądał,bo mnie przez całą ciążę oraz po nikt tam nie badał,ani nie oglądał.Dopiero jak byłam w Pl w październiku to poszłam do gina na kontrolę,a przecież urodziłam w lipcu czyli 3 m-ce wcześniej.
wiec i tym razem pewnie tak bedzie a i z gadaniem chyba mial problem bo zapytal sie kilka pytan i koniec wizyty
no ciekawe ze zadnej kontroli nie robia po pologu,szok no nic bedzie trzeba cos kombinowac z tym pozniej 
Od ostatnich pogaduch o jedzeniu naszla mnie ochota na placki 
Nadmiar celibatu?Podziwiam Was dziewczyny z tym goleniem , ja już od dawna tam nie sięgam, chłopiny mojego nie nękam, bo raz próbował i mu sie strasznie ręce trzęsły..... )![]()

Zmaiana pozycji ciala przy skurczu pomaga mi go zniesc, albo sprawic zeby ustapil.
a tak to tylko ibuprofen mi zycie ratowal. Najwyzrazniej w ciazy organizm sie inaczej do tego stosunkuje ;-)

I faktycznie durnota z tym internistą,u nas tego nie wymagają.